Η ΝΔ απαντά στον Τσίπρα για τις δηλώσεις περί ελευθερίας του Τύπου: «Το 2015 απειλούσατε δημοσιογράφους με λιντσάρισμα» [βίντεο]

FILE PHOTO: Το κτίριο των γραφείων της ΝΔ. ΑΠΕ-ΜΠΕ,ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα περί ελευθερίας του Τύπου έδωσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πωςο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης.

«Πιο ενδεικτικό παράδειγμα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος κ. Ηλιόπουλος που εμφανίζεται να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένο το 2015, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και έμεναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι στον δρόμο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει πως η αντίληψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ακριβώς η ίδια και το 2022.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιδιαίτερα επιθετική και προκλητική ενέργεια ο χάρτης που δείχνει την Κρήτη σαν… τμήμα της Τουρκίας: Τι λένε διπλωματικές πηγές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: