Η μεγάλη μεταγραφή του OPEN: Ο Νίκος Στραβελάκης αναλαμβάνει τα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Ο δημοφιλής παρουσιαστής ειδήσεων Νίκος Στραβελάκης. Screenshot via Σκάι




Ο δημοφιλής παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών, Νίκος Στραβελάκης εντάσσεται στο δημοσιογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ και αναλαμβάνει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή στα Δελτία Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του OPEN, καθώς αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλες τις επόμενες ημέρες. Ο Νίκος Στραβελάκης είναι ένας εκ των πιο σοβαρών και σπουδαίων παρουσιαστών ειδήσεων και εκπομπών.

Η επιστροφή του δίπλα στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του Mega Channel όταν οι δύο τους συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού:

Με δεδομένη την πολυετή και επιτυχημένη διαδρομή του στην τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει στην ενδυνάμωση του ενημερωτικού τομέα του Ανοιχτού Καναλιού, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με την ανεξάρτητη και αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων.

Ο Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή όλων των μεγάλων ειδησεογραφικών στιγμών για περισσότερο από δύο δεκαετίες στο MEGA, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε με επιτυχία κεντρικά δελτία και ενημερωτικές εκπομπές στον ΣΚΑΪ.

Το ΟΡΕΝ τον καλωσορίζει με την πεποίθηση ότι ξεκινά μια συνεργασία γόνιμη και παραγωγική.

Kαι τη νέα σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα στο καθημερινό της ραντεβού με τους τηλεθεατές από το OPEN

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: