Η Γιουνάιτεντ έδωσε €55 εκατ. στον Άγιαξ για τον Μαρτίνες και δίνει άλλα €75 για τον Φρένκι ντε Γιονγκ

epa10013201 Frenkie de Jong (L) of Netherlands and Ethan Ampadu of Wales in action during the UEFA Nations League soccer match EPA/MAURICE VAN STEEN




Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λισάντρο Μαρτίνες. Η αγγλική ομάδα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Άγιαξ και ο παίκτης θα μετακομίσει στο Μάντσεστερ για 55 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος αμυντικός, που θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους «κόκκινους διάβολους», σε τέσσερα χρόνια με τη φανέλλα του «Αίαντα» είχε 6 γκολ και 6 ασίστ σε 118 συμμετοχές και αποτελεί προσωπική επιλογή του Έρικ Τεν Χάαγκ.

Δίνει 75 εκ. για τον Ντε Γιονγκ

Το κεφάλαιο του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα έκλεισε, αλλά η οικονομική διαμάχη του Ολλανδού διεθνή μέσου εμποδίζει τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο αγγλικός και ο καταλανικός σύλλογος έκλεισαν τη συμφωνία για τη μεταγραφή του νεαρού μαθητή του νέου τεχνικού της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, στα 63,5 εκατομμύρια λίρες, περίπου 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως η κατάσταση δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει λόγω των ληξιπρόθεσμων οφειλών που διεκδικεί ο Ντε Γιονγκ από τους Καταλανούς, σύμφωνα με το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει το BBC, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε απεσταλμένους στη Βαρκελώνη προκειμένου να προσπαθήσουν να επιλύσουν το θέμα και να «ξεμπλοκάρουν» τη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, τα βρετανικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν ότι η Τσέλσι έχει αποσύρει την υποψηφιότητά της για την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο σύλλογος δεν γνωρίζει ακόμη αν ο Πορτογάλος αστέρας του θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μάντσεστερ, Βρετανία

Τέλος οι μετεγγραφές για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι θα κάνει τον Αζάρ σέντερ φορ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: