Home Cinema: «Προϊστορικός Πλανήτης» και το spin-off του «Stranger Things» είναι οι πολυαναμενόμενες σειρές

File Photo Στιγμιότυπο από την σειρά Stranger Things Screenshot via YouTube video Stranger Things




Αν σας γοητεύουν οι δεινόσαυροι, όμως το πρόσφατο «Jurassic World» σας απογοήτευσε με την ατάκτως ερριμμένη δράση του, τότε είναι πολύ πιθανό να απολαύσετε τον «Προϊστορικό Πλανήτη», την καινούργια σειρά της Apple TV με την υπογραφή του σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Τα πέντε επεισόδια του ντοκιμαντέρ μάς ταξιδεύουν σε δάση, ερήμους, θάλασσες και παγετώνες ακολουθώντας την πορεία πολλών διαφορετικών από τα θαυμαστά πλάσματα που περπάτησαν πριν από εκατομμύρια χρόνια στη Γη.

Αυτά φυσικά ζωντανεύουν με τη συνδρομή εντυπωσιακών ειδικών εφέ που τα τοποθετούν με πειστικότητα μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον. Οσο για τον ίδιο τον Ατένμπορο, εκείνος αναλαμβάνει ξανά την αφήγηση, διηγούμενος ιστορίες από την… καθημερινότητα των ζώων με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Χίλια τοις εκατό διαφορετικό» χαρακτήρισαν το spin-off του «Stranger Things», αν και όποτε αυτό συμβεί, οι δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς, αδελφοί Ντάφερ. Οπως φάνηκε και από το φινάλε του τέταρτου κύκλου, το σόου του Netflix θα έχει (τουλάχιστον) μία ακόμη σεζόν, ωστόσο ήδη έχουν αποκαλυφθεί τα σχέδια για τη δημιουργία έξτρα ιστοριών γύρω από την κεντρική μυθολογία του «Stranger Things». Αυτά πάντως δεν θα περιλαμβάνουν την Ελ (Μίλι Μπόμπι Μπράουν), τον Στιβ (Τζο Κίρι) ή άλλους από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα του Ιουλίου στην πλατφόρμα της Cosmote TV, το οποίο δημοσιεύθηκε πρόσφατα. Εκεί μπορεί να βρει κανείς καλό σινεμά, όπως αυτό του «Η ζωή συνεχίζεται» (10/7) του υποψηφίου για Οσκαρ Μάικ Μιλς· ο Χοακίν Φίνιξ να δίνει άλλη μια εξαιρετική ερμηνεία σε μια όμορφη ιστορία για τους δεσμούς αγάπης ανάμεσα στα παιδιά και στους ενηλίκους. Αν τώρα προτιμάτε τον τρόμο, το πιο πρόσφατο «Scream» (17/7), το οποίο έφτασε στις αίθουσες 25 χρόνια έπειτα από το ορίτζιναλ φιλμ, θα φέρει ξανά στις οθόνες σας την εμβληματική μάσκα του Ghostface.

Τέλος, για τους παλιούς πιστούς των ανεκδιήγητων «Jackass», η φετινή τους ταινία κάνει πρεμιέρα στις 31/7. Ολα τα παραπάνω προγράμματα θα είναι διαθέσιμα και on demand αμέσως μετά την πρώτη προβολή τους.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Τι είναι η προσωπαγνωσία από την οποία πάσχει ο Μπραντ Πιτ: Δεν μπορεί να αναγνωρίσει ούτε οικεία πρόσωπα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: