Φύγετε για διακοπές άνετα είπε ο Πρωθυπουργός: Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) χαιρετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα(Α) στη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, Κυριακή 24 Ιουλίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Για ακόμη μία φορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός.

Μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη δεξίωση για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Ο κ. Μητσοτάκης όπως είπε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους «ο μόνος που είχε διάθεση να κάνει κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας», με τον γ.γ του ΚΚΕ να απαντάει ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Όταν ερωτήθηκε για εκλογές και ανασχηματισμό ήταν είπε χαρακτηριστικά πως «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

Το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν πως πέρασε τον κορωνοϊό και απάντησε ότι ανάρρωσε και γρήγορα και ήταν ασυμπτωματικός.

“Με εθνική αυτοπεποίθηση, διασφαλίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα”, δήλωσε ο Καλαφάτης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: