Έκλεψαν το φορτηγό του Μανουσάκη για τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι»: Εκκληση του σκηνοθέτη να βρεθεί το βαν [video]

O σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μιλάει στο Open για την κλοπή του φορτηγού με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα της σειράς Κοκκινο Ποτάμι. Photo screenshot via OpenTv




Μετ΄ εμποδίων τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» στην Ξάνθη, καθώς τα ξημερώματα κλάπηκε το φορτηγό με τον εξοπλισμό, όπως ανέφερε στο Οpen το πρωί της Δευτέρας ο Μανούσος Μανουσάκης.

O γνωστός σκηνοθέτης το πρωί στο Open και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι είτε να απευθυνθεί στην αστυνομία, είτε να επικοινωνήσει στο 6978118445.

Όπως είπε πρόκειται για ένα λευκό μεγάλο βαν, το οποίο μπροστά λέει «Άγιος Εφραίμ», ενώ πίσω γράφει «Μεταφορές Καμπόσος», με την πινακίδα του να είναι ΧΝΑ 1747.




Η κλοπή έγινε γύρω στις 3:30-4:00 στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη που βρίσκονται συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς, με εξαίρεση τον Μανούσο Μανουσάκη που βρισκόταν στην Βέροια όπου θα μεταφέρονταν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, ένας από τους συνεργάτες του σκηνοθέτη άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το βαν όταν κάνει όπισθεν, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε την στιγμή που κλέφτες το είχαν πάρει και έφευγαν.

Ο Μανούσος Μανουσάκης δεσμεύτηκε πως όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στο εντοπισμό του φορτηγού και του εξοπλισμού, θα ανταμειφθεί.

Με πληροφορίες από το OpenTV

Έντονη εξωστρέφεια στον ελληνικό κινηματογράφο: Aπό το «Ποτέ την Κυριακή», στις ταινίες Λάνθιμου και τον Χρυσό Φοίνικα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: