Πυροβολισμοί κατά δημοσιογράφων της Bild στην Ουκρανία: Στο στόχαστρο και Έλληνας φωτορεπόρτερ [video]

Photo Στιγμιότυπο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που δέχθηκαν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι και ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Screenshot via twitter video Paul Ronzheimer @ronzheimer




Πυρά στο όχημα όπου επέβαιναν δέχθηκαν οι ανταποκριτές της γερμανικής Bild, οι οποίοι βρίσκονταν σε αποστολή στην Ανατολική Ουκρανία.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο Έλληνας φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης και οι δημοσιογράφοι Πολ Ροζενχάιμερ και ο Βαντίμ Μοισένκο.

Σύμφωνα με τη Bild οι τρεις άνδρες προσπαθούσαν να φύγουν από το Λυσιτσάνσκ, που είναι περικυκλωμένο από ρωσικές δυνάμεις όταν δέχθηκαν πυρά στο αυτοκίνητό τους. Επιπλέον η γερμανική εφημερίδα μεταδίδει ότι στην πόλη γίνονται πολλές εκρήξεις και προσθέτει ότι οι τρεις άνδρες είναι καλά στην υγεία τους. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης καταστράφηκε ένα από τα τζάμια του αυτοκινήτου.

Λίγο αργότερα ο Ροζνχάιμερ ανάρτησε στα social media μία φωτογραφία που τράβηξε ο Γιώργος Μουτάφης στο Λυσιτσάνσκ, σχολιάζοντας πως «αυτά είδαμε πριν φύγουμε». Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας άνδρας, ο Βλαντίμιρ, 73 ετών, μπροστά από το κατεστραμμένο Πολιτιστικό Κέντρο. «Δεν γνωρίζω που να πάω», τους είπε.

 

Mε πληροφορίες από bild.de

Αποτρέψαμε σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας το 2020, λέει ο Στόλτενμπεργκ: Είμαστε έτοιμοι να το ξανακάνουμε

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: