Παραδόθηκε ο 44χρονος για το φόνο του νεαρού στον Μυλοπόταμο Κρήτης: Παρέδωσε και το όπλο, επιφυλακή για τον φόβο βεντέτας [video]

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε επιφυλακή, από χθες το απόγευμα μπροστά από τις πόρτες των δύο σπιτιών- τδράστη και θύματος- που απέχουν μόλις λίγα μέτρα, υπό τον φόβο νέας βεντέτας. Photo via video ertnews




Παραδόθηκε ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στην περιοχή Αργουλιό στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες παρέδωσε και το όπλο του.

Η φονική συμπλοκή σήμανε συναγερμό στις Αρχές, με τους αστυνομικούς να αναζητούν παντού τον δράστη, ο οποίος χθες μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί, έχοντας μαζί του το φονικό όπλο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν σε επιφυλακή, από χθες το απόγευμα μπροστά από τις πόρτες των δύο σπιτιών- του δράστη και του θύματος- που απέχουν μόλις λίγα μέτρα, υπό τον φόβο νέας βεντέτας.

Η δολοφονία του νεαρού σημειώθηκε μπροστά από το σπίτι της αδερφής του. Ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε στην πλάτη τέσσερις φορές τον 22χρονο και παρά την έγκαιρη άφιξη ασθενοφόρου, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Θλίψη και φόβος στο χωριό

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο ενός ανθρώπου μόλις 22 ετών, οποίος στις 9 Μαΐου έγινε πατέρας, ενώ σήμερα θα γίνει και η βάπτιση του μωρού, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Θεοδωράκη οι δύο άνδρες είχαν αρκετές διαφορές στο παρελθόν, συνεχώς μάλωναν. Κάτι ανάλογο έγινε και χθες…

Ο δράστης αναμένεται το απόγευμα να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Πηγή: ertnews

Εκατοντάδες αναβολικά χάπια και συσκευασίες ναρκωτικών βρέθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: