Ο Τσάβι είπε όχι, αλλά το ταμείο είναι άδειο: Η Μπαρτσελόνα υπέκυψε στα €80 εκατ. της Γιουνάιτεντ για τον Ντε Γιονγκ

FILE PHΟTO: Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες. EPA, Alejandro García




Η δεινή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, ειδικά την τελευταία διετία από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωναϊού, αναγκάζει τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να παραχωρήσει τον Φρέντι Ντε Γιονγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό αναφέρουν ΜΜΕ σε Ολλανδία, Ισπανία και Αγγλία, με τον Ερικ Ντε Χαγκ να ικανοποιεί το μεγάλο μεταγραφικό «καημό» του.

Ο αντιπρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Εντουάρ Ρομέου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο, Ζοάν Λαπόρτα, και αποφάσισαν την παραχώρηση του 25χρονου Ολλανδού χαφ, ώστε ν’ ανασάνει οικονομικά η ομάδα και να υπάρξει «χώρος» στον προϋπολογισμό για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί ο Τσάβι να μην θέλει να παραχωρηθεί ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αλλά η Μάντσεστερ ανέβασε την προσφορά της στα 75 εκατ. ευρώ, συν άλλα πέντε ανάλογα με τις συμμετοχές του Ντε Γιονγκ, και ο Ολλανδός διεθνής μέσος θα φύγει από τη Βαρκελόνη με προορισμό το «Ολντ Τράφορντ».

Νέα πρόταση με 45 εκατ. ευρώ για Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα ανέβασε την προσφορά της προς την Μπάγερν Μονάχου και είναι αισιόδοξη για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ ο σύλλογος της Βαρκελόνης προσφέρει 40 εκατ. και επιπλέον πέντε εκατ. ευρώ, ως μπόνους, για τον Πολωνό επιθετικό στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Η πρώτη πρόταση ήταν λίγο πάνω από 30 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε από τους Βαυαρούς. Η Μπαρτσελόνα αναμένει δύσκολες διαπραγματεύσεις και ελπίζει πως με τη νέα πρόταση θα μπορέσει να εξασφαλίσει τη συναίνεση της ομάδας του Μονάχου, η οποία επιμένει να ζητά 60 εκατ. ευρώ, όπως σχετικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μόναχο, Γερμανία // Βαρκελόνη, Ισπανία

Ο Μπερλουσκόνι επιστρέφει: Πήρε τον Ικάρντι για την Μόντσα, το νέο του… ποδοσφαιρικό παιχνίδι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: