Νόστιμον ήμαρ για τον Γκάρεθ Μπέιλ: Και μουντιάλ με την Ουαλία και συμβόλαιο με την Κάρντιφ

Ο αρχηγός της εθνικής Ουαλίας Γκάρεθ Μπέιλ πανηγυρίζει για την πρόκριση της χώρας του στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022 epa09997871 EPA/Peter Powell




Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουαλίας, εξασφάλισε μετά από 64 (!) χρόνια την συμμετοχή της στα τελικά του Μουντιάλ, επικρατώντας με 1-0 της Ουκρανίας, στο τελευταίο μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης.

Από τους βασικούς πυλώνες της πρόκρισης, ο Γκάρεθ Μπέϊλ, εμφανίσθηκε πανευτυχής για την πρόκριση, μιλώντας στο «Sky Sports»: «Αυτό το αποτέλεσμα, είναι το καλύτερο στην Ιστορία του ουαλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πάμε Μουντιάλ. Από αυτό είναι φτιαγμένα τα όνειρα, είναι αυτό για το οποίο εργαζόμαστε από τότε που ήλθαμε εδώ. Είμαι άφωνος, είμαστε τόσο χαρούμενοι, το κάναμε αυτό για όλους τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν πώς νιώθω αυτή τη στιγμή. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν έχω κάνει πολλά τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη μου. Ηταν δύσκολο να παίξω στο παιχνίδι, αλλά πιο σημαντικό, ήταν να προκριθούμε».

Έτοιμος να υπογράψει στην Κάρντιφ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήταν εκτός του βασικού σχεδιασμού του Κάρλο Αντσελότι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω αγωνιστικής ασυνέπειας και είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα στην καριέρα του. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ αυτή η ομάδα θα είναι μεγάλη έκπληξη, καθώς ο διεθνής άσος είναι σ’ επαφές με την Κάρντιφ, η οποία αγωνίζεται στην Championship!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Wales Online» ο 32χρονος Ουαλός σταρ σκέφτεται να ενταχθεί στην ομάδα της γενέτειρας του, με συμβόλαιο έξι μηνών, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τα τελικά του Μουντιάλ, που θα διεξαχθούν το χειμώνα στο Κατάρ. Αμέσως μετά το παγκόσμιο κύπελλο ο Μπέιλ αναμένεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάρντιφ, Βρετανία / Λονδίνο, Βρετανία

Διαστημικός Μέσι έβαλε πέντε γκολ στην Εσθονία και ξεπέρασε τον Φέρεντς Πούσκας στους all time σκόρερς [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: