“Κλαίει” και …οδύρεται ο Αβέρωφ Νεοφύτου: Αισθάνεται την ήττα, φωνάζει εναντίον του Μαυρογιάννη και του Χριστοδουλίδη

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Έριξε ατάκες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ) και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου στην ραδιοφωνική εκπομπή της Οριάνας Παπαντωνίου «Διασπορά Ειδήσεων».

Μερικές εξ αυτών: «Αποφεύγουν τα debate όπως ο διάολος το λιβάνι», «Το ΔΗΚΟ έκλεισε με Χριστοδουλίδη από τον Απρίλιο», «Αρνούνται να βάλουν δικούς τους υποψηφίους γιατί δε μπορούν να σταθούν απέναντι στον ΔΗΣΥ».

Αισθανόμενος πλέον την ήττα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου μίλησε με έντονο ύφος εκ νέου κατά ΔΗΚΟ-Χριστοδουλίδη και ΑΚΕΛ-Μαυρογιάννη τονίζοντας πως παρά τις συνεχείς προσκλήσεις για debate αποφεύγουν το δημόσιο διάλογο «όπως ο διάολος το λιβάνι» με τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού να τονίζει πως είναι υποχρεωμένοι να κατεβούν στην «πολιτική αρένα».

Το ΔΗΚΟ έκλεισε με τον Χριστοδουλίδη από τον Απρίλιο χωρίς να ξέρει το πρόγραμμα του -το οποίο θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο- και όχι σήμερα μέσα σε μία ώρα ενώ το ΑΚΕΛ στήριξε την υποψηφιότητα Μαυρογιάννη χωρίς να έχει εξαγγείλει υποψηφιότητα πρόσθεσε. «Αν αυτά τα έκανε ο ΔΗΣΥ θα μας χτυπούσατε κάτω σαν τα χταπόδια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αρνούνται να βάλουν δικούς τους υποψήφιους γιατί δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό» είπε αναφερόμενος σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ ενώ στη συνέχεια έριξε τα καρφιά του όταν αναρωτήθηκε «Πώς θα απαλλαγεί ο τόπος από τον ΔΗΣΥ με υποψήφιους που προέρχονται από τον ΔΗΣΥ;»

Ο Νικόλας παρέδωσε στον Χριστοδουλίδη ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα θέσεων με προτάσεις και εισηγήσεις του ΔΗΚΟ (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: