Καλώς ήρθατε στην τουρκική παράνοια και στον κόσμο του Ερντογάν! Παρακαλώ περάστε! Μεγαλομανία ή υπέρμετρη φιλοδοξία;

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με μέλη του κόμματος του. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Του ΑΡΓΥΡΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Ας είμαστε ψύχραιμοι, έρχονται εκλογές και παρακαλούμε πολύ να κατανοήσετε λίγο τον φίλο γείτονα μας. Τι θέλετε να κάνει δηλαδή, να χάσει την εκλογική μάχη; Εντάξει, χάνει όλες τις άλλες, είναι γνωστό άλλωστε πως σε όποια περιπέτεια μπλέκει την δύσμοιρη από την οικονομική κρίση χώρα του, φεύγει στο τέλος με σκυφτό κεφάλι.

Νομίζει τώρα, ότι μπορεί να κοντραριστεί με τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Μεγαλομανία, παράνοια, ή υπέρμετρη φιλοδοξία;

Βγαίνει και λέει παντού ότι αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία στα νησιά. Οκ… παίζει το τελευταίο του χαρτί και νομίζει πως έχει το καλύτερο φύλλο στο τραπέζι, μόνο που αυτό το έχει η Ελληνική πλευρά!

  • Ποιο είναι αυτό το χαρτί; Μα φυσικά η Ελληνική διπλωματία και το Ελληνοαμερικανικό λόμπι. Ο Τούρκος Πρόεδρος, βλέπει την ήττα να έρχεται από μακριά και χάνει την ψυχραιμία του, ενώ οδηγεί την Τουρκία σε δύσβατα μονοπάτια.   Θέλει ένταση, θέλει <ατύχημα> και θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση η Ελλάδα.

Και γιατί; Μα για να την κατηγορήσει ότι επιτίθεται. Παίζει με τα νεύρα των τρομερά επαγγελματιών στρατιωτικών μας και την ηγεσίας τους και εν τέλη χάνει. Βέβαια το ατύχημα είναι προ των πυλών, γιατί όσο ζορίζεται στο εσωτερικό της χώρας του και όσο οι εκλογές και η ημέρα της ήττας του πλησιάζουν, θα κάνει τα… δικά του.

Δεν υπάρχει άλλωστε αμφιβολία, την ημέρα των εκλογών, θέλει να παρουσιάσει μια δυνατή Τουρκία που δεν φοβάται κανέναν. Και για να μην δουλευόμαστε και μεταξύ μας, από αυτή την Τουρκία απέχει πολύ! Βασικά το όραμα του δεν είναι καν στον ίδιο Γαλαξία με αυτόν της Γης. Έκανε την Τουρκία δυνατή και οικονομικά ανεξάρτητη για πολλά χρόνια, αλλά την βύθισε με λίγες κινήσεις του και καταδίκασε στην φτώχεια τον λαό του.

Τώρα, προσπαθεί να εξυψώσει το εθνικιστικό φρόνημα του λαού του, απέναντι στον <θανάσιμο> εχθρό τους, την Ελλάδα. Μόνος του προκαλεί, μόνος του φωνάζει, μόνος του ονειρεύεται, σαν να ζει στον δικό του κόσμο…

Στην Κωνσταντινούπολη ο κ. Ακάρ, προκάλεσε και ήθελε εμφανώς να δημιουργήσει επεισόδιο. Τι κατάφερε τελικά; Σηκώθηκε και έφυγε εκνευρισμένος, με τους Έλληνες βουλευτές να στέκονται ενωμένοι (!) και να του λένε τελικά πως κάνει λάθος σε ότι λέει και να υπερασπίζονται όλοι μαζί τις Ελληνικές θέσεις!!

  • Άλλωστε οι ειδήσεις που βγαίνουν, δείχνουν τον Ισλαμιστή Ερντογάν δημοσκοπικά να χάνει, με όποιον αντίπαλο και αν έχει απέναντι του. Αυτή την στιγμή κάνει τα τεχνάσματα του, για να οδηγήσει και τους υπόλοιπους υποψηφίους να συμφωνήσουν μαζί του, σε κάτι που ίσως να ξέρουν ότι δεν συμφέρει την χώρα τους!

Ας έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική διπλωματία, στο πανίσχυρο Ελληνοαμερικανικό λόμπι και στις άψογα οργανωμένες ένοπλες δυνάμεις και θα δούμε, ότι είτε οι απειλές της Τουρκίας μείνουν στα λόγια, είτε πάνε στο πεδίο, θα καταρριφθούν πριν καν ξεκινήσουν να υλοποιούνται!

Μείνετε συντονισμένοι, γιατί η Τουρκική παράνοια έχει και άλλα τεύχη, με το τελευταίο να βγαίνει λίγο πριν τις εκλογές… λογικά!

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Η αποστρατικοποίηση των νησιών και η Κύπρος! Το τουρκικό μενού και οι δεδομένες, Αθήνα και Λευκωσία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: