“Ελάτε να τα πάρετε” απαντούν στον Ερντογάν οι Ακρίτες των νησιών που η Τουρκία απειλεί καθημερινά (video)

H Ελλάδα θα απαντήσει ανάλογα σε κάθε απειλή της Τουρκίας. Photo via glomex




Ενώ η Τουρκία απειλεί ανοιχτά με αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου εάν δεν γίνει αποστρατιωτικοποίηση, οι Ακρίτες κάτοικοι των νήσων απαντούν «Ελάτε να τα πάρετε».

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας σε νέα ανοικτή επίθεση κατά της χώρας μας, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Τουρκία κάνει υπομονή εδώ και 100 χρόνια και αν η Ελλάδα δεν κάνει αυτά που πρέπει υπάρχει και η πρόσφατη ιστορία της Κύπρου. Στην επιθετική ρητορική της Τουρκίας οι Έλληνες ακρίτες απαντούν ” η καρδιά μας χτυπά ελληνικά, εδώ θα είμαστε” όπως είμαστε εδώ και 4000 χρόνια.




Η Τουρκία και συνεχίζει να τεντώνει το σκοινί και κλιμακώνει με προκλήσεις μόλις δύο 24ωρα πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. Όπως όλα δείχνουν και εκτιμούν οι ειδικοί, ο Ερντογάν θα κλιμακώσει τη ρητορική του στην Μαδρίτη, ενώ η Ελλάδα δηλώνει έτοιμη να απαντήσει κατάλληλα σε οποιαδήποτε πρόκληση δεχθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερντογάν στην ατζέντα των έξι θεμάτων που θα φέρει στην Μαδρίτη θα περιλαμβάνει και θέμα που θα αφορά τις “προκλήσεις από την Ελλάδα”. Από την πλευρά της η Ελλάδα δεν θα φέρει θέμα για την Τουρκία αλλά αν προκληθεί από τον Τούρκο πρόεδρο θα πράξει τα δέοντα.




Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: