Διακοπές κυκλοφορίας λόγω της πυρκαγιάς στη Βούλα: Νέες εκκενώσεις σε Βάρη και άλλες περιοχές

Πυροσβέστης επιχειρεί στην κατάσβεση της φωτιάς που καίει μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην Άνω Βούλα, Σάββατο 4 Ιουνίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Βούλας η Τροχαία προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε διακοπή στις εξής οδούς:

-Στην οδό Λάμπτρων από το ύψος της λεωφόρου Ευελπίδων

-Στην οδό Νυμφών από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λάμπτρων έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Α. Παπανδρέου

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο Νέο Κουβαρά

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση της Τροχαίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Νέου Κουβαρά που είχε διακοπεί νωρίτερα λόγω πυρκαγιάς.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ζήτησε την εκκένωση και νέων περιοχών, καθώς η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι σε περιοχή της ‘Ανω Γλυφάδας και πέρασε από την ‘Ανω Βούλα, συνεχίζει την κατεύθυνσή της προς τη Βάρη. Έτσι, μετά την εκκένωση της περιοχής Πανόραμα, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανακοίνωσε πως δίνεται εντολή εκκένωσης και για τις περιοχές Νέα Κάλυμνος και Εξοχή στη δημοτική κοινότητα Βούλας από τη λεωφόρο Καλύμνου και προς το βουνό, αλλά και στην περιοχή Δίλοφο και Χερώματος της δημοτικής ενότητας Βάρης από τη λεωφόρο Βάρης προς το βουνό.

Προληπτικά θα ζητηθεί ακόμη η εκκένωση ενός γηροκομείου, αλλά και των παιδικών χωριών SOS.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ζήτησε από τους κατοίκους που έχουν μέτωπο προς τον ορεινό όγκο, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, ν’ ανεβάσουν τις τέντες, να εκκενώσουν τα σπίτια τους και να συνεργαστούν με τις Αρχές.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέος συναγερμός στην Αττική: Φωτιά στον Κουβαρά κοντά σε σούπερ μάρκετ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: