Δεν κρύβομαι, απαντά ο Χριστοδουλίδης στον ΔΗΣΥ, που …αγωνιά: Ο κόσμος “γνωρίζει πολύ καλά από πού προέρχομαι”…

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την ηγεσία του ΟΑΥ. Φωτογραφία από το επιτελείο του υποψήφιου




Σηκώνει το γάντι και απαντά στα πυρά που στράφηκαν εναντίον του από τον τρομοκρατημένο Δημοκρατικό Συναγερμό (ΔΗΣΥ) τα τελευταία 24ωρα, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς στο περιθώριο συνάντησης με τις κοινότητες Βασιλικού, να σχολιάσει τα όσα του καταλογίζονται δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε ότι:

Ο κόσμος «γνωρίζει πολύ καλά από πού προέρχομαι, δεν έχω κρυφτεί ποτέ και δεν συνηθίζω να κρύβομαι».

Πρόσθεσε ότι «στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουμε άτομα από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, άτομα που έχουμε διαφορετικές αφετηρίες, αλλά είμαστε μαζί γιατί μας ενώνει το κοινό μας όραμα για το μέλλον της πατρίδας μας».

Ο ΔΗΣΥ, εξαπέλυσε κατηγορώ κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη και του ΔΗΚΟ, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου Δημήτρη Δημητρίου, κάνοντας μάλιστα λόγο για εξαπάτηση των Συναγερμικών.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης δηλώνει Συναγερμικός στους Συναγερμικούς, ανεξάρτητος στους ανεξάρτητους, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία, τόνισε ο εκπρόσωπος του Αβέρωφ Νεοφύτου.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Συνάντηση με τον ΟΑΥ είχε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε ο ρόλος του ΓεΣΥ, η συμβολή του στην παροχή υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες, τα προβλήματα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει, καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο ΓεΣΥ «χωρίς ουρές, χωρίς υποσημειώσεις. Είναι μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές μεταρρυθμίσεις από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ναι, υπάρχουν προβλήματα και στρεβλώσεις. Το περίεργο θα ήταν να μην υπάρχουν προβλήματα σε μια τόσο μεγάλη και σημαντική μεταρρύθμιση».

Το ζητούμενο συμπλήρωσε ο κ. Χριστοδουλίδης, είναι η αντιμετώπιση αυτών των στρεβλώσεων, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις καταχρήσεις, αλλά και σε άλλες αδυναμίες που παρατηρούνται, αλλά και η περαιτέρω αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΥ Θωμάς Αντωνίου, ανέφερε ότι «υπάρχει πλήρης συναντίληψη στο ότι αυτός ο θεσμός κερδήθηκε με δυσκολία, με πολλούς αγώνες και πολλές προσπάθειες».

Σημείωσε ότι υπάρχουν προκλήσεις και πολλά θέματα προς βελτίωση, συμπληρώνοντας ότι «αυτά δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως αιτιάσεις για αλλαγή, ή αλλοίωση της φιλοσοφίας, της αρχιτεκτονικής του συστήματος το οποίο πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού».

Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη, τα όσα εξασφάλισε η Τουρκία στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: