Toν διέλυσε! Καγκουρό μπαίνει στην αυλή σπιτιού και δέρνει ανηλεώς τον ιδιοκτήτη [video]

H στιγμή της επίθεσης του καγκουρό. Photo screenshot via video dailymail




Απίστευτο και όμως αληθινό: Καγκουρό πλακώθηκε στο ξύλο με έναν άνδρα και με μία λαβή κατάφερε να τον ρίξει κάτω.

Το video που έρχεται στην δημοσιότητα από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, κατέγραψε την απίστευτη μάχη που περιελάμβανε μπουνιές και λαβές.

Συγκεκριμένα στην περιοχή Μπαλίνα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να τρέχει να γλιτώσει από ένα καγκουρό που μπήκε στην αυλή του σπιτιού του και τον κυνηγούσε.

Συγκεκριμένα ο Κλιφ Ντες πλησίασε το καγκουρό για να το διώξει καθώς αυτό προσπάθησε να επιτεθεί στο σκυλάκι του στην αυλή.

«Δεν ήθελε να φύγει», είπε. «Απλώς σηκώθηκε στα πίσω πόδια του και άρχισε να με κυνηγάει», είπε ο κ. Ντες

Πλάνα από τον καβγά δείχνουν τον Κλιφ Ντες να απομακρύνεται με ταχύτητα από το θυμωμένο ζώο πριν αυτός σκοντάψει και πέσει στο έδαφος.

Το μαρσιποφόρο στη συνέχεια πατάει πάνω στον άνδρα, ο οποίος σηκώνεται ξανά στα πόδια του κρατώντας απελπισμένα ένα ραβδί και κουνώντας το ​​για αυτοάμυνα.

«Το ραβδί μετά από τρία χτυπήματα έσπασε, ήμασταν στο έδαφος και παλεύαμε για πέντε λεπτά» λέει ο κ. Ντες που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού και αντάλλαξαν χτυπήματα.

Όταν τελικά αποφάσισε να σηκωθεί και να τρέξει μακριά, το καγκουρό συνέχισε να τον κυνηγά.

Παρά τον άγριο καυγά που τον άφησε με μώλωπες και ουλές, ο κ. Ντες είπε ότι δεν έχει τίποτα ενάντια στα «όμορφα πλάσματα».

Είπε επίσης ότι είναι ευγνώμων για την επίθεση με καγκουρό που συνέβη σε αυτόν και όχι σε κάποιον πιο ευάλωτο, φοβούμενος ότι το περιστατικό θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρο.

«Υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι που περνούν από αυτήν την περιοχή κάθε μέρα και πολλές γυναίκες με παιδιά με τα μικρά τους ποδήλατα και παιδιά σε καροτσάκια.

‘Θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Θα μπορούσε να ήταν θα ήταν από αυτούς».

Τα καγκουρό ως επί το πλείστον δεν είναι επιθετικά, αλλά χιλιάδες επιθέσεις συμβαίνουν στην Αυστραλία όταν τα ζώα αισθάνονται ότι απειλούνται.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος βρίσκεται σε περιοχές όπου οι άνθρωποι έχουν αλλάξει το φυσικό περιβάλλον και τα πρότυπα διατροφής των καγκουρό.

Πηγή: dailymail.co.uk

«Jurassic World: Κυριαρχία»: Ένας κόσμος που άλλαξε για πάντα και δυο γενιές που συναντιούνται

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: