Στους 70.000 όσοι ψήφισαν μέχρι τις 2 στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ: Κάνουν λόγο για «πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες»

Στιγμιόττυπο από την ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου και νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




«Η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια, συνεχίζεται», σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου.

Όπως ενημερώνουν ειδικότερα, σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ, έως τις 14:00 έχουν ήδη ψηφίσει 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενώ «συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών». Επισημαίνουν ως ενδεικτικό, ότι η αναλογία παλαιών και νέων μελών είναι περίπου ένα προς δύο.

Επίσης αναφέρουν ότι αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη στη σημερινή διαδικασία για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Κατά τις ίδιες πηγές «το πιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα, είναι ότι τα νέα μέλη που προσέρχονται στις κάλπες, είναι σχεδόν διπλάσια από τα μέχρι σήμερα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ», ενώ κάνουν λόγο για μαζική προσέλευση τόσο στην περιφέρεια όσο και στο κέντρο της Αθήνας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Aθήνα, Ελλάδα

Ψήφισε ο Τσίπρας: «Οι πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους και να στείλουν ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: