Πανικόβλητος ο ΔΗΣΥ, επιτίθεται στον Μαυρογιάννη και το ΑΚΕΛ: Ο υποψήφιος προσπαθεί να συστηθεί ξανά, λέει…

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος της Κυπριακής Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης (2Α) με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου (Δ), τον τότε συνομιλητή Ανδρέα Μαυρογιάννη και τον Νίκο Χριστοδουλίδη. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Πυρά κατά του Ανδρέα Μαυρογιάννη εξαπολύει ο Δημοκρατικός Συναγερμός με αφορμή την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του. Με ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, κατηγορεί το ΑΚΕΛ ότι «όσα έλεγαν έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με τις θέσεις του Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, λόγω των υποψηφιοτήτων του κ. Μαυρογιάννη και του Νίκου Χριστοδουλίδη, κινδυνεύει να τερματίσει τρίτος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών σύμφωνα με “κρυφές” δημοσκοπήσεις. Και αυτόν τον πανικοβάλλει…

Αυτούσια η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο κύριος Ανδρέας Μαυρογιάννης τόσο στη σημερινή του συνέντευξη στην Καθημερινή όσο και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να «συστηθεί» ξανά ως ένας υποψήφιος που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε εμπλοκή ή λόγο στις εξελίξεις του κυπριακού.

Το ζητούμενο εδώ δεν είναι αν ο κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν ο στενότερος συνεργάτης του προέδρου Αναστασιάδη στο κυπριακό. Αυτό είναι γεγονός. Το ζήτημα είναι η ανακολουθία του ΑΚΕΛ εφόσον τα όσα έλεγαν εδώ και πέντε χρόνια μετ’ επιτάσεως κατά των χειρισμών του Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με τις θέσεις του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Αυτό που κρίνεται και σε αυτές τις εκλογές είναι και η πολιτική αξιοπιστία υποψηφίων και πολιτικών κομμάτων. Εμείς το γνωρίζουμε και είμαστε βέβαιοι πως και οι πολίτες το ξέρουν.

Τα ενεργειακά επηρεάζουν και την Κύπρο: Ανατολίτικο παζάρι με ΝΑΤΟ και ΗΠΑ, έτοιμος να πάει ταμείο ο Ερντογάν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: