Η Ρούλα της Καλιφόρνια: Σκότωσε την 12χρονη κόρη και τα 8χρονα δίδυμα αγόρια της – Αναψε κεριά και ούρλιαζε για τη Βίβλο [video]

Η Αντζελα Ντόουν Φλόρες είπε στις αρχές ότι σκότωσε την 12χρονη κόρη της και τα δίδυμα αγόρια της ηλικίας 8 ετών. Photo screenshot via youtube cbsnews




Μια 38χρονη μητέρα από την Καλιφόρνια παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της ενώ φέρεται να είχε και τη βοήθεια του 16χρονου γιου της.

Η Αντζελα Ντάουν Φλόρες είπε στις αρχές ότι σκότωσε την 12χρονη κόρη της Ναταλί, και τα δίδυμα αγόρια της Νέιθαν και Κέβιν, ηλικίας 8 ετών.

Η Φλόρες κρατείται με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Ο γιος της και ο φερόμενος συνεργός της κρατείται χωρίς εγγύηση στο Sylmar Junevile Hall για μία κατηγορία φόνου.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών ζούσε στο παρελθόν στην περιοχή του Κάνσας Σίτι και εργαζόταν σε μια κατασκευαστική εταιρεία εκεί, σύμφωνα με το Facebook της .

Η αστυνομία απάντησε σε κλήση από γείτονες για το σπίτι στο Woodland Hills ανήμερα το πρωί της Ημέρας της Μητέρας. Οι αστυνομικοί διασώστες ανακοίνωσαν ότι τα τρία παιδιά της Φλόρες βρέθηκαν  νεκρά στο σημείο.

Το βράδυ πριν από τις δολοφονίες, η μητέρα ακούστηκε να ουρλιάζει, “Η οικογένειά μου με κακοποιεί!” Στη συνέχεια, πήγε στην αυλή του  γείτονά της, άνοιξε μια Βίβλο και άναψε κεριά…

Οι διασώστες έφτασαν εκεί γύρω στα μεσάνυχτα και έβαλαν την Φλόρες σε ένα φορείο. Φέρεται ότι προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να ελευθερωθεί ουρλιάζοντας: «Πού είναι η Βίβλος μου; Πού είναι η Βίβλος μου;».

Παραμένει ασαφές τι συνέβη ανάμεσα στο ξέσπασμα της μητέρας και τον εντοπισμό των νεκρών παιδιών την επόμενη μέρα.

Οι αρχές έλαβαν κλήση στο 911 για ένα περιστατικό στο σπίτι περίπου στις 7.40 το πρωί της Κυριακής.

Απάντησαν στις αναφορές για επίθεση με φονικό όπλο στο τετράγωνο 22500 της Victory Boulevard στην κοιλάδα San Fernando. Ο Φλόρες είχε μόλις μετακομίσει εκεί  πριν από περίπου τρεις μήνες.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι τα τρία παιδιά πρέπει να πέθαναν το Σάββατο, μια μέρα πριν ανακαλυφθούν. Η αιτία θανάτου των παιδιών δεν έχει γίνει γνωστή.

«Δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο αξιωματικός δημοσίων πληροφοριών του LAPD, Μάθιου Κρουζ.

Η γειτόνισσα Πρισίλα Κανάλες είπε στο KTTV ότι άκουσε τη Φλόρες να ουρλιάζει.

«Δεν μπορούσα να δω κανέναν και άκουγα συνέχεια, «Η οικογένειά μου με κακομεταχειρίζεται!» Και απλώς άκουγα να φωνάζει, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγε», είπε η Κανάλες.

Μπορώ να την ακούω να λέει, «Ω, ω, ωχ». Υποθέτω ότι προσπαθούσαν να τη συλλάβουν ή να τη συγκρατήσουν. Την έβγαλαν στο φορείο και ήταν ξαπλωμένη και απλά έβγαινε από το πουθενά και φώναζε: “Πού είναι η Βίβλος μου; Πού είναι η Βίβλος μου;”

Είπε στους Los Angeles Times ότι είδε τη Φλόρες να πηγαίνει στην αυλή του γείτονά της άνοιξε μια Βίβλο και άναψε κεριά.

Πηγή: DAILYMAIL.COM, ADAM MANNO 

Οκτώ νεκροί στην Κολομβία σε αντίποινα του καρτέλ του βαρόνου ναρκωτικών Οτονιέλ για την έκδοσή του στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: