Η Παρί δίνει τον Νεϊμάρ, με άδεια Μπαπέ: Το θέμα είναι ποιος και πόσα δίνει για να τον πάρει

File Photo: Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νειμάρ. EPA,IAN LANGSDON




Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως συζητά την παραχώρηση του Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe».

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόκτηση του Νεϊμάρ η Παρί είχε δαπανήσει το ποσό ρεκόρ των 222 εκατομμυρίων ευρώ. Και είναι προφανές τόσο ότι η τιμή πώλησης δεν μπορεί να είναι πολύ μικρή, όσο και ότι ο επόμενος σύλλογος που θα θελήσει να τον αποκτήσει πρέπει να ικανοποιήσει και τις δικές του απαιτήσεις για υψηλότατες αμοιβές.

Λίγες είναι οι ομάδες που μπορούν να αντέξουν αυτό τον συνδυασμό και φυσικά να τις θέλει και ο ίδιος ο Νεϊμάρ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Επεισόδια και συλλήψεις στα Τίρανα μεταξύ οπαδών των Ρόμα και Φέγενορντ που είναι εκεί για τον τελικό του Conference League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: