Ευχαριστίες Αναστασιάδη σε Μητσοτάκη για προβολή Κυπριακού σε Μπάιντεν και Κογκρέσο

FILE PHOTO: Ο Πρόεδρος της Kυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΥΠΕ, Dimitris Papamitsos




Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την οποία τον ευχαρίστησε για την προβολή του Κυπριακού προβλήματος ενώπιον του προέδρου, Τζο Μπάιντεν και του Αμερικανικού Κογκρέσου.

«Συμφωνήσαμε τη συνέχιση της από κοινού ανάληψης δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter o κ. Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Μάριο Πελεκάνο, κατά τη σημερινή τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο κ.Μητσοτάκης προχώρησε σε εκτενή ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες, αλλά και προτάσεις που κατέθεσε, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση που είχε από τις επαφές του με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, αλλά και με τους υπόλοιπους των συνομιλητών του.

 

Ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές τους για την από κοινού ανάληψη δράσεων στις προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού προβλήματος.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Δεν υπάρχει γενοκτονία Ποντίων, εσείς μας σφάξατε στην Τριπολιτσά το 1821: Αμετανόητος πλαστογράφος ο Τσαβούσογλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: