Διαδικτυακή Έρευνα για τις Προεδρικές Εκλογές 2023, βασισμένη σε διεθνή μοντέλα και πρότυπα. Παρακαλούμε απαντήστε…

File Photo: Στιγμιότυπο από την παράδοση των ψηφοδελτίων από το Κυβερνητικό Τυπογραφείο για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021 στην Κύπρο. ΓΤΠ, ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Νέα Υόρκη: Η παρούσα διαδικτυακή έρευνα είναι βασισμένη σε διεθνές μοντέλο του συμπατριώτη μας Δρα Νίκου Αντωνιαδη*, ένα μοντέλο μέτρησης καίριων xαρακτηριστικών των πολιτικών, ανά τον κόσμο, και το οποίο είχε προταθεί για τα βραβεία Μάρκετινγκ Αμερικής 2015.

Επίσης, η παρούσα έρευνα έχει στηριχθεί στο βραβευμένο μοντέλο πολιτικής επικοινωνίας του Δρα Νίκου Αντωνιάδη (The CIS Model / UK, 2019) [1].

Στο σύνδεσμο που παρατίθεται πιο κάτω, θα ακολουθήσουν διάφοροι παράγοντες – χαρακτηριστικά, τα οποία καλείστε να τοποθετηθείτε για κάθε Υποψήφιο Πρόεδρο. Η έρευνα είναι ΑΝΩΝΥΜΗ και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καταγράφονται ονόματα των ερωτηθέντων.

Η έρευνα απευθύνεται σε Κυπρίους, ηλικίας 18 ετών και άνω και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν την ηλικία και πόλη τους (υποχρεωτικές απαντήσεις). H διάρκεια του ερωτηματολογίου κυμαίνεται στα 8 λεπτά.
Ευχαριστούμε για το χρόνο σας!

Παρακαλούμε πατήστε τον σύνδεσμο για να απαντήσετε ΕΔΩ

[1] Το μοντέλο CIS (Create, Inform, Support) είναι ένα βραβευμένο μοντέλο που αναπτύχθηκε από τον Δρα Νίκο Αντωνιάδη και παρουσιάστηκε στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διοίκηση και την Εκπαιδευτική Καινοτομία στο Πανεπιστήμιο Γκρίνουιτς του Λονδίνου, τον Απρίλιο του 2019 (εκπροσωπώντας το City University of New York).

*Ο Δρ. Νίκος Αντωνιάδης είναι Associate Professor στην Νέα Υόρκη σε θέματα Επικοινωνίας, Στρατηγικής & Πολιτικού Μάρκετινγκ και Συντάκτης στις εφημερίδες ikypros.com, L.A. Voice και Hellas Journal.

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Εργαλείο έντασης και οι τουρκικές γεωτρήσεις: Τον Ιούλιο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου το νεοαποκτηθέν γεωτρύπανο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: