Απέλυσε τον επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας SBU του Χαρκόβου ο Ζελένσκι: Κοίταζε μόνο τον εαυτό του, είπε

File photo: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι παρασημοφορεί άνδρες των Ουκρανικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Χάρκοβο. EPA/UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE HANDOUT — MANDATORY CREDIT: UKRAINIAN PRESIDENTIAL PRESS SERVICE — HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ο οποίος επισκέφτηκε χθες τα στρατεύματα στην πρώτη γραμμή στη βορειοανατολική περιοχή του Χάρκοβο στην πρώτη επίσημη εμφάνισή του εκτός Κίεβου από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας, δεν περιορίστηκε στους επαίνους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην καθιερωμένη βραδυνή ομιλία του μέσω βίντεο, ο Ζελένσκι αφού   επαίνεσε τους περιφερειακούς αξιωματούχους στο Χάρκοβο, πρόσθεσε ότι απέλυσε τον περιφερειακό επικεφαλής της ανώτατης υπηρεσίας ασφαλείας της χώρας, SBU, λόγω της κακής του απόδοσης.

  • «Δεν εργάστηκε για να υπερασπιστεί την πόλη από τις πρώτες μέρες του πολέμου αλλά σκεφτόταν μόνο τον εαυτό του, προσωπικά», είπε.

“Ποια ήταν τα κίνητρά του; Η αστυνομία ερευνά”, είπε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από SkyNews

 

Εγχειρίδιο εισβολέα: Οδηγίες στους Ρώσους στρατιώτες να μη μιλάνε για “πόλεμο”, να πυροβολούν αμάχους και κατοικίδια [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: