Tρεις συλλήψεις για την υπόθεση εξαφάνισης της 15χρονης από το Περιστέρι: Kατηγορούνται για αρπαγή ανηλίκου [βίντεο]

FILE PHOTO: Εποχούμενοι αστυνομικοί σε επιχείρηση της ΕΛΑΣ. Photo screenshot via opentv




Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση της 15χρονης από το Περιστέρι, που είχε εξαφανιστεί την Μεγάλη Τρίτη.

Η 15χρονη βρέθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, μετά από την αξιοποίηση πληροφοριών.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των τριών ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Η νεαρή κοπέλα για την εξαφάνισή της οποίας είχε εκδοθεί missing alert βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν με μία φίλη της 17 ετών, Ρομά και μετά τον εντοπισμό της μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του κοριτσιού μετά από αναζήτηση στα social media. Εκεί εντόπισε έναν 19χρονο Ρομά ο οποίος είχε επικοινωνία μαζί της και την έπεισε να φύγει από το σπίτι της.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό η κοπέλα πήγαινε στο σχολείο έχοντας βαμμένα με μπογιές τα χέρια και το πρόσωπό της προσπαθώντας να δείξει ότι είναι θύμα κακοποίησης από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Η αστυνομία βρήκε τον 19χρονο στον οικισμό της Νέας Ζωής στον Ασπρόπυργο όπου έμενε με τη γυναίκα και το παιδί του.

Αυτός υπέδειξε το μέρος όπου βρισκόταν η ανήλικη.

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον 19χρονο Ρομά, αλλά και τη 17χρονη μαζί με τη μητέρα της στο σπίτι των οποίων ήταν το κορίτσι.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.




Mε πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο θρήνος της Μεγάλης Παρασκευής: Οι Μεγάλες Ώρες, η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και η περιφορά του Επιταφίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: