Προφυλακίστηκε η Πισπιρίγκου: Επικίνδυνη για νέα αδικήματα, συναποφάσισαν ανακρίτρια και εισαγγελέας (video)

File photo: Στον ανακριτή οδηγείται συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Αθήνα Δευτέρα 4 Απριλίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Στη φυλακή οδηγείται η 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας μετά την πολύωρη απολογία που έδωσε για όσα της καταλογίζονται στην δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Η 33χρονη από την Πάτρα παρέμεινε για περισσότερες από τέσσερις ώρες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αρνούμενη ότι είναι η υπαίτια της δολοφονίας του 9χρονου παιδιού.




Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται πιθανότατα σε ιατρικό λάθος επιρρίπτοντας ευθύνη για την θανατηφόρα ποσότητα κεταμίνης στους γιατρούς που έκαναν ανάνηψη στο παιδί το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου 2022 οπότε και κατέληξε. Η κατηγορούμενη μίλησε αναλυτικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και το θάνατο της Τζωρτζίνας, χωρίς όμως να αφήσει αιχμές σε βάρος του.

Σχετικά, για το μονόκλινο δωμάτιο που φέρεται να ζήτησε, απάντησε ότι ούτως ή άλλως αυτό προβλέπονταν, ενώ σύμφωνα πληροφορίες όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο είπε στους γιατρούς μία ημέρα πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας ότι το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχετε δει και ισχυρίσθηκε ότι η εννιάχρονη συνήθιζε να παρουσιάζει μικρά επεισόδια ταχυκαρδίας και στη συνέχεια ένα μεγάλο βραδυκαρδίας, δήλωσε ότι ήθελε να προειδοποιήσει τους γιατρούς.

Αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών, της Μαλένας και της Ίριδας, φέρεται πως επικαλέστηκε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις λέγοντας πως η οικογένεια είχε υποβάλει μήνυση για το θάνατο της Μαλένας, και θέτοντας ερώτημα πως είναι δυνατόν να έχει προβεί σε εγκληματική ενέργεια όταν η ίδια έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας, Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν ότι η γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκδόθηκε την Τετάρτη ένταλμα σύλληψης, είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί σε ειδικό χώρο στις φυλακές Κορυδαλλού.




Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Κατεπείγουσα έρευνα για τους θανάτους και των δυο άλλων παιδιών της Πισπιρίγκου: Από την εισαγγελία της Αθήνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: