Πιθανή διασύνδεση με Ελλάδα Ρώσου ολιγάρχη που διώκεται ποινικά στις ΗΠΑ: Υπόθεση με μεγάλο ενδιαφέρον σχολιάζει η κυβέρνηση

File photo: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Πρόκειται για υπόθεση με μεγάλο ενδιαφέρον σχολίασε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης τη δίωξη του Ρώσου ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ από τις ΗΠΑ και τη πιθανή σχέση με την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά με τη δίωξη του Ρώσου ολιγάρχη Κονσταντίν Μαλοφέγιεφ από το υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ και αν η υπόθεση έχει σχέση με την Ελλάδα ο κ. Οικονόμου απάντησε πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πρέπει να υπάρξουν απαντήσεις σε αυτή την έρευνα. “Αφορά υπόθεση όπου ένα πολύ μεγάλο ποσό ύψους 10 εκ δολαρίων χρησιμοποιήθηκε μέσα από διάφορες εταιρείες για την παράκαμψη κυρώσεων που αφορούσαν πάλι τη ρωσική εισβολή στην Κριμαία με σκοπό να στηθεί στην Ελλάδα τηλεοπτικός σταθμός που προφανώς θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα αυτών που θα τον χρηματοδοτούσαν. Εμπλέκονται γνωστά πρόσωπα τα οποία είχαν ανάμειξη εκείνη την περίοδο και ως ιδιοκτήτες και ως γενικοί διευθυντές. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας για να δοθούν απαντήσεις οι οποίες θα δώσουν εξηγήσεις σε μία σειρά από αλληλένδετα μεταξύ τους ζητήματα και φαινόμενα. Θα το παρακολουθούμε στενά”, απάντησε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα

Το Ρωσικό ΥΠΕΞ, δια της Ζαχάροβα, επιτίθεται στην Αθήνα: “Εχθρική κίνηση” οι 12 απελάσεις, “θα απαντήσουμε καταλλήλως”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: