Ντέρμπι «αιωνίων» τη Δευτέρα στην Basket League: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

File photo: Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Νίκος Χούγκαζ (Κ) βάζει καλάθι κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Κολοσσός – Παναθηναϊκός για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, στο Κλειστό Καλλιθέας Ρόδου, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ




Στο μπάσκετ κλέβει την παράσταση, το ντέρμπι του Παναθηναϊκoύ ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Basket League.

Τη Δευτέρα, στις 20:00, στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι, το οποίο είναι πιθανό να κρίνει την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός, μεταξύ άλλων, για τον νικητή της πρώτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τα Over/Under τρίποντα παικτών, τα συνολικά κλεψίματα, τη διαφορά πόντων, τα συνολικά εύστοχα τρίποντα, τον πρώτο σκόρερ, το πρώτο εύστοχο τρίποντο στον αγώνα, τα συνολικά ριμπάουντ και τους Over/Under πόντους παικτών.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

 

ΑΕΚ – Αρης: Κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για τα play off της Super League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: