Μετά την ηρωϊκή αντίσταση με τις σκισμένες Chanel, τώρα και αυτοκόλλητα «Χίτλερ» στo κατάστημα της Μόσχας

Στιγμιότυπο από βίντεο που δημοσιοποίησε η VICTORIA BONYA στο Instragram




Φανατικοί φίλοι του Πούτιν τοποθέτησαν αυτοκόλλητα με την όψη του Χίτλερ στο κατάστημα της Chanel στη Μόσχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το μποϊκοτάζ της εταιρείας στη Ρωσία.

 

Νεαροί εντοπίστηκαν να βανδαλίζουν το κατάστημα της Chanel στη Μόσχα στη λεωφόρο Stoleshnikov, ενώ είχαν νωρίτερα σήμερα μετά από παρόμοιες εκθέσεις σε καταστήματα του Παρισιού αυτήν την εβδομάδα.

Η Chanel έκλεισε τα ρωσικά καταστήματά της σε ένδειξη αλληλεγγύης προς την Ουκρανία και ζητά από τους Ρώσους που ψωνίζουν στο εξωτερικό να μην «φορούν ή να εκθέτουν» προϊόντα Chanel στη χώρα τους.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VICTORIA BONYA (@victoriabonya)

Οι φρουροί ασφαλείας αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τα προκλητικά αυτοκόλλητα από το κατάστημα της λεωφόρου Stoleshnikov, ενώ ορισμένοι «influencers» είχαν αρχίσει να σκίζουν τις ακριβές τσάντες  νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Το Moskvich Mag ανέφερε ότι τα αυτοκόλλητα «θυμίζουν το γεγονός ότι η ιδρύτρια του οίκου μόδας, η Coco Chanel, ήταν κατάσκοπος των Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

Με πληροφορίες από DailyMail

Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ Μακρόν και Λεπέν: Μέχρι και μία μονάδα η διαφορά – Άλλα όμως δείχνει η δημοσκόπηση για τον δεύτερο γύρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: