Για σεξουαλική παρενόχληση ερευνάται ο 84χρονος ηθοποιός Φρανκ Λανγκέλα: Στα γυρίσματα μίνι σειράς του Netflix

File Photo: Ο Αμερικανός ηθοποιός Φρανκ Λανγκέλα στην Ουάσιγκτον. EPA, RON SACHS




Στο επίκεντρο έρευνας για σεξουαλική παρενόχληση βρίσκεται ο ηθοποιός Φρανκ Λανγκέλα (Frank Langella). Ο ηθοποιός ερευνάται για υποτιθέμενη συμπεριφορά του στα γυρίσματα της μίνι σειράς του Netflix “The Fall of the House of Usher”.

Ο 84χρονος ηθοποιός, γεννημένος στο Μπαγιόν του Νιου Τζέρσεϊ, έχει κατηγορηθεί και για άλλες περιπτώσεις ανάρμοστης συμπεριφοράς στο πλατό της σειράς στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά , είπαν πηγές παραγωγής στο TMZ την Τετάρτη, αλλά δεν υπήρξαν συνέπειες.

Μεταξύ των υποτιθέμενων περιστατικών, είπαν οι πηγές, περιλαμβάνονται ένα αστείο του Λανγκέλα που είχε σεξουαλικές προεκτάσεις και μια περίπτωση όπου άγγιξε το πόδι μιας γυναίκας ηθοποιού (κατά τη διάρκεια μιας παράστασης σε σενάριο) και αστειεύτηκε: “Σου άρεσε αυτό;”

Η παραγωγή της σειράς του Netflix δεν έχει επηρεαστεί από την έρευνα, είπαν πηγές στο πρακτορείο TMZ, καθώς ο Λανγκέλα δεν είχε καμία σκηνή για να γυρίσει αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία είπε στο πρακτορείο ότι δεν έχουν υποβληθεί αναφορές σε σχέση με τον βετεράνο ηθοποιό. Ένας εκπρόσωπος του Netflix είπε στο πρακτορείο ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει θέματα που είναι υπό διερεύνηση.

Μεταξύ των αξιοσημείωτων ταινιών του Λανγκέλα είναι η ταινία του 1979 “Δράκουλας”, το Masters of the Universe του 1987, όπου έπιαζε τον ρόλο του κακού Skeletor. Το 2006 στο Superman Returns, έπαιξε τον ρόλο του Perry White ενώ στο Robot & Frank του 2012, υποδύεται τον Frank.

Τα τελευταία χρόνια, έχει εμφανιστεί σε έργα όπως το The Trial of the Chicago 7, στο οποίο έπαιξε τον δικαστή Julius Hoffman. την τηλεοπτική εκπομπή Kidding, στην οποία υποδύθηκε τον Seb. και την τηλεοπτική εκπομπή The Americans, που υποδύεται τον Gabriel.

Πηγή: dailymail.co.uk,ADAM S. LEVY

Shape Of You: Ο Εντ Σίραν κινηματογραφεί πλέον τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών του – Τον κατηγόρησαν για λογοκλοπή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: