Χωρίς Βιερίνια ο ΠΑΟΚ στο Χαριλάου για το ντέρμπι: Είναι ξεκάθαρο πως την πίεση την έχει ο Άρης, λέει ο Λουτσέσκου

File Photo: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει οδηγίες στους παίκτες του. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Με μία τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο Χαριλάου.

Οι Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν θεραπείες και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Όπως προκύπτει ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα κάνει εκτεταμένο rotation στο παιχνίδι επιθυμώντας να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη στην Τούμπα.

Έτσι θεωρείται βέβαιο ότι αριστερά αντί του Βιεϊρίνια θα παίξει ο Σίντλει και δεξιά αντί του Λυρατζή ο Σάστρε. Αλλαγές θα γίνουν και στο κέντρο της άμυνας όπου Μιχάι και Βαρέλα διεκδικούν μία θέση.

 Δηλώσεις Λουτσέσκου

Ο προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, τόνισε:

«Είναι ξεκάθαρο πως την πίεση την έχει ο Άρης από τη στιγμή που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και στη βαθμολογία είναι πολύ κοντά του τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η ΑΕΚ.

»Από την άλλη εμείς είχαμε αυτή τη φανταστική εμπειρία την περασμένη Πέμπτη αλλά παράλληλα και την καταπόνηση και τώρα έχουμε συνεχόμενα ματς. Είναι διαφορετικό να προετοιμάζεις την ομάδα για ένα παιχνίδι την εβδομάδα και διαφορετικό να έχεις συνεχόμενα. έχουμε δυναμώσει ως σύλλογο.

»Πρέπει να αντιδράσουμε καλά με ή χωρίς τη μπάλα και να επιβληθούμε με το δικό μας τέμπο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Με τη δική μας αυτοπεποίθηση και τον τρόπο παιχνιδιού. Δεν είναι είδηση πως έχουμε απουσίες.

»Όλη τη σεζόν συμβαίνει αυτό και για αυτό όλοι οι παίκτες είναι πολύτιμοι και έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματα. Αλλά δεν έχουμε παράπονο και προετοιμάζουμε όλους τους παίκτες για να είναι έτοιμοι» .

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας η Λίβερπουλ, 3-2 στο Γουέμπλεϊ τη Μάντσεστερ Σίτι [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: