Μπάσκετ: Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια παραχωρήθηκε το ΟΑΚΑ

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Jeremy Evans (Κ) επιχειρεί το καλάθι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την 20η αγωνιστική των ομίλων των 16 της Euroleague, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο Μαρούσι, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Στην παραχώρηση της χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 49 χρόνια, συμφώνησαν το Υφυπουργείο Αθλητισμού και οι «πράσινοι».

Η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα και, όπως τονίζεται από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, «… η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό».

Η συμφωνία των δύο πλευρών εξασφαλίζει ότι το κλειστό του ΟΑΚΑ θα παραμείνει στη διάθεση της ΕΟΚ, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων.

Σε ανάρτησή του στο Instragram o Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποκτά το δικό του γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου Παναγιώτη Μπόμη και Μαργαρίτα Θάνου και το επιτελείο τους, που επί ένα χρόνο και βάλε δούλευαν σκληρά ώστε σήμερα να γίνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακός έφεραν 5 ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: Από το 2023/24

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: