Aπό εγκαύματα και εγκεφαλικές βλάβες έως πάγωμα χρόνου και μόνιμες ιάσεις: Αυτά μαρτυρούν όσοι «έρχονται σε επαφή με UFO»

Photo by Slava MKRVSKY: https://www.pexels.com/photo/unrecognizable-person-observing-red-and-blue-lights-on-road-at-night-10188205/




Αξιωματούχοι των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, υποστηρίζει σε ένα μάλλον ευφάνταστο άρθρο της η Daily Mail, έχουν αποδείξεις ότι οι θεάσεις UFO έχουν οδηγήσει σε δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, όπως εγκαύματα από ακτινοβολία, παράλυση, ακόμη και εγκεφαλική βλάβη, σύμφωνα με μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση από ένα σκιώδες πρόγραμμα του Πενταγώνου που τερματίστηκε το 2012.

Η μελέτη ταξινομεί διαφορετικούς τύπους συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συνοδεύονται από θεάσεις φαντασμάτων, yeti ή πνευμάτων και τα οποια οδηγούν σε φαντασίωση απώλειας χρόνου, τραυματισμό, θάνατο και ακόμη και περιστατικά «μόνιμης ίασης» ασθενειών

Σύμφωνα με την Daily Mail, η έκθεση περιλαμβάνει επίσης μια περίληψη των επιπτώσεων που προκαλούνται από θέαση UFO, η οποία συντάχθηκε από ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 1996 και οι οποίες κυμαίνονται από το πλέν συνηθισμένο «απαγωγή» έως παράλυση, τραυματισμούς στα μάτια, ηλεκτροπληξία ή ακόμη και σεξουαλικές συνευρέσεις.

Η έκθεση του 2010 συγκέντρωσε 42 περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών από ιατρικούς φακέλους και 300 από «μη δημοσιευμένες» περιπτώσεις, υποστηρίζει.

Το έγγραφο αποτελεί μέρος 1.500 σελίδων από πλέον ανενεργό Advanced Aviation Threat Identification Program (AATIP) που κυκλοφόρησε στη  Sun  από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας.

«Έχουν αναφερθεί με ακρίβεια επαρκή περιστατικά/ατυχήματα και έχουν ληφθεί ιατρικά δεδομένα, ώστε να υποστηρίζεται η υπόθεση ότι ορισμένα προηγμένα συστήματα έχουν ήδη αναπτυχθεί και είναι αδιαφανή για την πλήρη κατανόηση των ΗΠΑ», αναφέρει η έκθεση.

Η έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα στη Sun ως μέρος ενός αιτήματος για το Freedom of Information Act από το 2017. Γράφτηκε για το μυστικό πρόγραμμα AATIP, η ύπαρξη του οποίου αποκαλύφθηκε από τον πληροφοριοδότη και πρώην επικεφαλής του προγράμματος Luis Elizondo την ίδια χρονιά.

Η μελέτη έχει τίτλο «Ανώμαλες οξείες και υποξείες επιδράσεις πεδίου σε ανθρώπινους και βιολογικούς ιστούς». Χρονολογείται στις 11 Μαρτίου 2010.

«Υπάρχουν διαβαθμισμένες πληροφορίες που εσχρτίζονται με το αντικείμενο αυτής της μελέτης και μόνο ένα μικρό μέρος της διαβαθμισμένης βιβλιογραφίας έχει δημοσιευτεί», αναφέρει το έγγραφο.

Στην έκθεση επισυνάπτεται μια λίστα με τις φυσιολογικές επιδράσεις που βιώνουν όσοι έχουν έρθει σε επαφή με UFO ή Μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα.

Η λίστα καταρτίστηκε το 1996 και μεταξύ των επιπτώσεων είναι: φαινομενικές απαγωγές (129 αναφερόμενες περιπτώσεις), ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις σε οχήματα (77), αντιληπτή απώλεια χρόνου (75), εγκαύματα (41), ηλεκτροπληξία (23), προσκρούσεις πεδίου ισχύος (18) και σεξουαλικές συναντήσεις ( 5).

Με πληροφορίες από Daily Mail 

Ελληνογαλλική αποστολή χαρτογράφησης των υποθαλάσσιων ρηγμάτων μεταξύ Αμοργού και Σαντορίνης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: