O χιονοπόλεμος στην Κωνσταντινούπολη κατέληξε σε πυροβολισμούς με επτά τραυματίες [video]

Δεκάδες άνθρωποι μετά τον χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, στην Κων/πολη, άρχισαν να συμπλέκονται κια μετά βγήκαν πιστόλια. Photo screenshot via youtube, Haberin Doğrusu




Επτά άνθρωποι τραυματίσθηκαν από σφαίρες το Σάββατο το βράδυστην Κωνσταντινούπολη καθώς ο χιονοπόλεμος, στον οποίο συμμετείχαν δεκάδες άνθρωποι, πήρε άσχημη τροπή, αναφέρουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Επωφελούμενοι από τη ραγδαία χιονόπτωση, δεκάδες άνθρωποι άρχισαν ένα χιονοπόλεμο σε πάρκο της συνοικίας Τοπ Χανέ, κοντά στις πολύ τουριστικές συνοικίες του Γαλατά και το Καράκιοϊ, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης.

Για άγνωστους λόγους, οι τόνοι υψώθηκαν ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες άρχισαν να συμπλέκονται με γροθιές και κλωτσιές, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων DHA.

Τουλάχιστον ένας από τους συμπλεκόμενους έβγαλε τότε πιστόλι και άνοιξε πυρ τραυματίζοντας επτά ανθρώπους, σύμφωνα με το DHA, το οποίο δημοσιοποίησε εικόνες του επεισοδίου από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με το τουρκικό ίδρυμα Umut, περίπου 25 εκατομμύρια πυροβόλα όπλα κυκλοφορούν στη χώρα -σε πληθυσμό 84,7 εκατομμυρίων κατοίκων-, ένας αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τις εκτιμήσεις των αρχών.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Μυστήρια πήγαινε – έλα του Σρέντερ: Συναντήθηκε με Πούτιν κι έφυγε μετά για Τουρκία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: