Ο Μπαπέ υπογράφει τελικά στη Ρεάλ: Ανατροπή με Χάαλαντ, συμφώνησε με Μάντσεστερ Σίτι

File Photo: Ο Κιλιάν Μπαπέ με τη φανέλα της Παρί πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης epa09813626 Madrid, Spain, 09 March 2022 EPA/Juanjo Martin




Το πολύμηνο σίριαλ για τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα στου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου φαίνεται ότι πλησιάζει στην λήξη του. Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα Μπαπέ και Χάαλαντ φαίνεται ότι κατέληξαν τελικά στις επόμενες ομάδες τους.

Το «σίριαλ» με την μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ, ενδέχεται να «ρίξει αυλαία», ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς η ισπανική εφημερίδα «Marca», αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο, ο νεαρός Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής της Παρί Σεν Ζερμέν, να υπογράψει τις επόμενες ημέρες στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ειδικότερα, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι η πρόθεση των Μαδριλένων, είναι «να βρουν συμφωνία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 πριν από την επόμενη Παρασκευή». Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, φέρεται να έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, κάτι που θα επιτρέψει στον Φλορεντίνο Πέρεθ, να πετύχει πολύ γρήγορα τον βασικό του στόχο για την επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα προστίθενται και ορισμένα στοιχεία σχετικά με το συμβόλαιό του Μπαπέ, όπως το μπόνους υπογραφής, που θα κυμανθεί μεταξύ 60 και 80 εκατομμυρίων ευρώ και ο ετήσιος μισθός του, που υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Η Σίτι συμφώνησε με τον Χάαλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται πως θα είναι η «μεγάλη νικήτρια» στην «μάχη με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ. Ο 21χρονος διεθνής Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση προβλήματα τραυματισμών, όμως έχει φροντίσει να δώσει τα… διαπιστευτήρια του, με 23 γκολ και έξι ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναζητώντας έναν επιθετικό διεθνούς εμβέλειας για να αντικαταστήσει τον Σέρχιο Αγουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται, στην πραγματικότητα, να έχει γυρίσει την… πλάτη στον Χάρι Κέιν και να έχει στραφεί -σχεδόν- αποκλειστικά στον Χάαλαντ.

Και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Dailymail», οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι, είναι έτοιμη να εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις για να οριστικοποιήσει την μεταγραφή και ο Νορβηγός άσος, δεν είναι αντίθετος στην ιδέα να ενταχθεί στους κυρίαρχους της Premier League. Στο πλαίσιο αυτό, οι «πολίτες» θα πρέπει να καταβάλουν την ρήτρα αποδέσμευσης του πρώην παίκτη της Σάλτσμπουργκ, που βρίσκεται στα 75 εκατομμύρια ευρώ και να επισημοποιήσουν την συμφωνία με τον κορυφαίο επιθετικό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, η «παράδοση Χάαλαντ» στην Μάντσεστερ Σίτι, θα συνεχισθεί μετά από αρκετά χρόνια, δεδομένου ότι ο πατέρας του Ερλινγκ, Αλφι, αγωνίσθηκε τρία χρόνια στους Citizens μετά την αποχώρησή του από την Λιντς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία / Λονδίνο, Βρετανία

2.000 γκολ η Λίβερπουλ στην Premier: Νίκη με Μπράιτον, σούπερ ο Ντίας, τραυματισμός του Σαλάχ [highlights]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: