Ο Αλέξης Τσίπρας στη συναυλία ειρήνης στα Προπύλαια: Αλληλεγγύη για όλους ήταν το μήνυμα [photo]

Photo Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας (Α), συνομιλεί με συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την Ειρήνη στα Προπύλαια ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ/STR




Στη συναυλία ειρήνης για την Ουκρανία που διοργανώνει η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για Όλους» στα Προπύλαια, έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Στην συναυλία συμμετείχαν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως ο Νταλάρας, ο Φοίβος Δεληβοριάς , η Γλυκερία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και άλλοι.

Μάλιστα είχε τοποθετηθεί και ένα video wall όπου προβλήθηκαν σκηνές από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Στην αρχή της συναυλίας, μεγάλο βίντεο που είχε στηθεί στα Προπύλαια έδειχνε τα χαλάσματα του πολέμου ένα μήνα μετά τη ρωσική εισβολή.

Την συναυλία ειρήνης διοργανώνει η συλλογικότητα «αλληλεγγύη για όλους».

Σε ισχύ είχαν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Κλειστή ήταν μέχρι το βράδυ η Πανεπιστημίου.

Photo ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ/STR

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, «η πρωτοβουλία να οργανώσουμε μία μεγάλη φιλειρηνική συναυλία Ειρήνης στις 29/3 2022 στα Προπύλαια για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και να υπάρξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, κάποιους ενοχλεί».

Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι «η Αλληλεγγύη για Όλους πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει στις 4 Μαρτίου 2022 καμπάνια συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση”».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νάσος Ηλιόπουλος: Όσο καταρρέει ο κ. Μητσοτάκης τόσο θα απογυμνώνονται και τα επιχειρήματα και η στρατηγική του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: