Με ένα φυλακτό στην κάθε εργαζόμενη στο Δήμο Λάρνακας, τιμήθηκε η 8η Μαρτίου

Photo Εργαζόμενες στον Δήμο Λάρνακας ΚΥΠΕ




Την ημέρα της Γυναίκας τίμησε σήμερα ο Δήμος Λάρνακας με τον Δήμαρχο να προσφέρει ένα φυλακτό στην κάθε εργαζόμενη στον Δήμο.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, με το γυναικείο προσωπικό του Δήμου».

Ο κ. Βύρας ανέφερε ότι η ημέρα της Γυναίκας είναι για τον Δήμο Λάρνακας κάτι πιο σημαντικό από τα εθιμοτυπικά. «Η γυναίκα σύζυγος, μάνα, κόρη, γιαγιά, εγγονή, οικοκυρά, εργαζόμενη, επιχειρηματίας, η γυναίκα που αγωνίζεται κάθε μέρα, που βιώνει τις αδικίες, τις ανισότητες μισθολογικά, εργασιακά, προσωπικά, στα μικρά και στα μεγάλα είναι για μας ό,τι πιο σημαντικό», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Δήμος Λάρνακας, θέλοντας να ξεφύγει από τα στερεότυπα και αναγνωρίζοντας τον πολύπλευρο ρόλο των εργαζομένων του, παραχώρησε συμβολικά, σε όλες τις εργαζόμενες του Δήμου Λάρνακας, μια ώρα από τον προβλεπόμενο εργασιακό χρόνο. Επίσης, πρόσφερε στην κάθε μια, ένα φυλακτό από την Europa Donna, με σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού».

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Φανίτσα Ζαννέττου
Λάρνακα, Κύπρος

Nίκος Αναστασιάδης: Η σημερινή ημέρα είναι υπόμνηση της υποχρέωσής μας να πετύχουμε πλήρη εξίσωση μεταξύ ανδρών και γυναικών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: