Ηταν στημένο το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ; Εκατομμύρια φίλοι των Oscar έχουν πάει στο …VAR για να αποφασίσουν

FILE Στιγμιότυπο από βίντεο του περιστατικού με το χαστούκι του Φουιλ Σμιθ στον Κρις Ροκ. Το βίντεο δημοσίευσε στο twitter το περιοδικό TIME.




Οπαδοί και παρατηρητές των Όσκαρ με …έμπειρο μάτι είναι πεπεισμένοι ότι η στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ αντιδρώντας στο αστείο που έκανε ο τελευθταίος για τη σύζυγό του Σμιθ, Τζάντα, ήταν σκηνοθετημένη.

Ο ηθοποιός, 53 ετών, σόκαρε τους θεατές όταν εισέβαλε στη σκηνή όπου γινόταν η απονομή των φετινών Οσκαρ και χτύπησε τον 57χρονο κωμικό, ο οποίος λίγο πριν είχε πει αστειευόμενος πει ότι το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Σμιθ, Τζάντα. την έκανε να μοιάζει με την G.I. Jane, δηλαδή την ηρωίδα της ομώνυμης ταινίας, στην οποία η Ντέμι Μουρ ξύρισε το κεφάλι της προκειμένου να υποδυθεί την πεζοναύτη.

Η Ντέμι Μουρ στην ταινία J.C Jane.@Photo via IMDB

Αλλά έχοντας παρακολουθήσει τα slow motion πλάνα από τη θερμή στιγμή, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επιμένουν ότι το χαστούκι ήταν ψεύτικο.

 

Ένας από τους χιλιάδες χρήστες που έχουν σολιάσει το γεγονός λέει ότι το γεγονός ότι ο Κρις Ροκ φαίνεται να οπισθοχωρεί πριν από το χτύπημα, δείχνει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ψεύτικο. Και γράφει : «Ο Κρις κάνει γκριμάτσα για αυτό που ξέρει ότι έρχεται. Το χέρι του ίσα που τον γρατζούνισε».

«Ηθοποιοί, ειδικά ηθοποιοί δράσης όπως ο Will Smith, ξέρουν πώς να τραβήξουν μια γροθιά (ή χαστούκι).Αυτό ήταν σκηνοθετημένο.»

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Το όλο θέμα μου φάνηκε λίγο σκηνοθετημένο. Ο Chris Rock γέρνει περιμένοντας το χαστούκι. Ο Will Smith χαμογέλασε καθώς επέστρεφε στο κάθισμά του μετά το “χαστούκι”. Το ίδιο το χαστούκι δεν φαινόταν καν να βρήκε στόχο πραγματικά.

Έτερος θεατής πρόσθεσε: «Νομίζω το χαστούκι ήταν πραγματικό μεν, σκηνοθετημένο / προγραμματισμένο δε. Ο Chris Rock ουσιαστικά δεν είχε καμία αντίδραση & αμέσως είπε ότι ‘αυτή είναι η μεγαλύτερη στιγμή των Όσκαρ’».

Mετά το χαστούκι και τη δακρυσμένη συγγνώμη, ο ηθοποιός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τζάντα, τα παιδιά τους -Τζέιντεν 23 ετών, Γουίλοου 21 ετών και τον γιο του Τρέι 30 ετών- βρέθηκαν στο πάρτι Vanity Fair που πραγματοποιήθηκε στο  Μπέβερλι Χιλς.

Ο ηθοποιός έγινε δεκτός από ένα πλήθος που ζητωκραύγαζe, ενώ η σύζυγος Τζάντα ήταν διαρκώς στο πλευρό του λίγες ώρες μετά το περιστατικό.

Γουίλ και Τζάντα έδωσαν και πήραν αγκαλιές από ουκ ολίγους αστέρες όπως η Lupita Nyong, η οποία καθόταν πίσω από το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο ηθοποιός πόζαρε για selfies, χόρεψε με φίλους ενώ στο πάρτι βρέθηκαν και δύο από τα τρία παιδιά τους, ο Τζέιντεν και η Γουίλοου.

Μάλιστα ο -ράπερ στο επάγγελμα- Τζέϊντεν είχε προσπαθήσει νωρίτερα στο Twitter να υπερασπιστεί τον πατέρα του, τουιτάροντας «Και έτσι το κάνουμε!».

Ωστόσο μετά διέγραψε την ανάρτηση για να προσθέσει μια άλλη στην οποία απλώς έλεγε ότι: «Ο λόγος του μπαμπά μου με έκανε να κλάψω».

Το tweet του Τζέϊντεν, επαναλήφθηκε περισσότερες από 42.000 φορές και αντιμετωπίστηκε με μικτή ανταπόκριση από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

 

Κάποιοι μάλιστα τον επέκριναν ανοιχτά για τα σχόλιά του. «Όχι, δεν το κάνεις έτσι», σχολίασε ο καλλιτέχνης χιπ-χοπ Ρούσλαν.

Από την πλευρά της, η κόρη του, Γουίλοου, δεν έχει αναφερθεί στο περιστατικό. Δημοσίευσε, ωστόσο, μια σειρά φωτογραφιών στη σελίδα της στο Instagram, με ένα ασπρόμαυρο ρούχο με κοσμήματα, ενεργώντας σαν να μην συνέβη τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Συγκεκριμένα είπε «Τζάντα σ’αγαπώ, το ”G.I. Jane 2” σε περιμένει», αναφερόμενος στην ταινία για την οποία η Ντέμι Μουρ είχε ξυρίσει το κεφάλι της το 1997.

Το αστείο όμως προκάλεσε την οργή του Γουίλ Σμιθ ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και του έριξε χαστούκι. Επιστέφοντας στη θέση του ακούγεται να λέει «μην ξαναπιάσεις την γυναίκα μου στο στόμα σου». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζέιντα Πίνκερ Σμιθ πάσχει από αλωπεκία.

Άπαντες στην αίθουσα «πάγωσαν» βλέποντας το περιστατικό ωστόσο ο Κρις Ροκ παρέμεινε ψύχραιμος και συνέχισε την απονομή.

Λίγο αργότερα ο Γουίλ Σμιθ από τη σκηνή ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία του αμερικανικού κινηματογράφου», είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός. «Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Όσκαρ 2022: Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς, οι χαμένοι και το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ επί σκηνής [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: