Αισχρά graffiti κατά Μέσι και Κελαϊφί στο προπονητικό κέντρο της Παρί: Όπου νάναι θα τους ρίξουν και κορνέδες [εικόνες]

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμεν Νασέρ αλ Κελαϊφί παρουσιάζει τον Λιονέλ Μέσι στους δημοσιογράφους και το κοινό της ομάδας Φωτογραφία via youtube




Η άνετη νίκη της Παρί στο πρωτάθλημα επί της Μπορντό δεν στάθηκε ικανή να κατευνάσει το μένος των οπαδών για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ρεάλ στο Champions League.

Μετά τις ύβρεις και τις αποδοκιμασίες στο γήπεδo σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τις απειλές για γκιλοτίνες οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν καθώς το βράδυ της Κυριακής οπαδοί γέμισαν με υβριστικά και απειλητικά συνθήματα τους εξωτερικούς τοίχους του προπονητικού κέντρου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα συνθήματα επικεντρώθηκαν τόσο στον πρόεδρο της ομάδας Νασέρ αλ Κελαϊφί όσο και στον Λιονέλ Μέσι που βιώνει για πρώτη φορά τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα του.

Τα υβριστικά μηνύματα αποκαλούσαν «που@#$$# γιο» τον Μέσι και ορισμένα άλλα έγραφαν «άντε γαμ$@$^% κι εσύ Λίο και ο Νασέρ».

Οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων της ομάδας τ’ αντίκρισαν όλα το πρωί της Δευτέρας και επιστρατεύθηκε συνεργείο για να καθαρίσει τους τοίχους…

Γιούχα, ύβρεις και πανό για γκιλοτίνες από τους οπαδούς της Παρί: Τη γλύτωσε μόνο ο Μπαπέ [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: