Αποζημιώσεις από τις ΗΠΑ ζήτησε μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου για τις κυρώσεις: Μεταξύ αυτών και την Αλάσκα…

Το μέλος της Δούμας Oleg Matveychev. Photo via you Tube. https://www.youtube.com/watch?v=qiL20Vp1Bnw




Μέλος του ρωσικού κοινοβουλίου ζήτησε αποζημιώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής των ιστορικών οικισμών στην Αλάσκα και την Καλιφόρνια λόγω των τεράστιων οικονομικών κυρώσεων της Δύσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Αλάσκα και το Φορτ Ρος στην Καλιφόρνια ήταν μέρος της ρωσικής αυτοκρατορίας τον 18ο και 19ο αιώνα πριν πουληθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το μέλος της Δούμας Oleg Matveychev, εμφανίστηκε στις κρατικές ειδήσεις της Ρωσίας την Κυριακή, περιγράφοντας μια σειρά από αιτήματα τόσο για την Ουάσιγκτον όσο και για το Κίεβο «μετά την ολοκλήρωση της αποστρατιωτικοποίησης της Ουκρανίας».

Εν τω μεταξύ, στην τελευταία κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Λευκού Οίκου και Κρεμλίνου, ο υπουργός Εξωτερικών της Μόσχας Σεργκέι Λαβρόφ ανακοίνωσε νέες κυρώσεις την Τρίτη κατά 11 Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο ίδιος ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο Χάντερ Μπάιντεν και η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.

«Θα πρέπει να σκεφτόμαστε αποζημιώσεις από τη ζημιά που προκλήθηκε από τις κυρώσεις και τον ίδιο τον πόλεμο, γιατί και αυτό κοστίζει χρήματα και θα πρέπει να τα πάρουμε πίσω», είπε ο Matveychev το βράδυ της Κυριακής με τον Vladimir Solovyov.

Σύμφωνα με την Daily Beast, το Κρεμλίνο μέσω των κρατικών καναλιών προπαγανδίζει υπέρ του πολέμου σκιαγραφώντας ένα πολύ διαφορετικό πορτρέτο από την πραγματικότητα σε μια προσπάθεια και παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνας στον ρωσικό λαό, από την φρίκη της αιματηρής εισβολής του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία,

Οι “ειδήμονες” της τηλεόρασης και οι παρουσιαστές της Μόσχας έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν την ιδέα να απαγχονιστούν δημόσια οι Ουκρανοί που στέκονται ενάντια στη Ρωσία, κάτι που το Κρεμλίνο φέρεται να έχει ήδη σκεφτεί, υποστηρίζει το Bloomberg.

Με πληροφορίες dailymail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: