«Αυτός μου έκλεψε τα 200.000 ευρώ»: Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατά Μένιου Φουρθιώτη στη δίκη

File photo: Φωτογραφία αρχείου με τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη (Κ) να οδηγείται στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ξεκίνησε την Τετάρτη 16/3, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, έπειτα από 9 αναβολές, η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη, για διακεκριμένη κλοπή, μετά από μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η συγκεκριμένη κατηγορία αφορά στην κλοπή ποσού 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου το 2010, το οποίο βρίσκονταν μέσα στο σπίτι της, σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Η ακροαματική διαδικασία άρχισε χωρίς την παρουσία του κατηγορούμενου, ο οποίος δια των δικηγόρων του, προσκόμισε στην έδρα ιατρική βεβαίωση δημόσιου νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου. Μάλιστα, όπως διαβεβαίωσαν οι δικηγόροι του υπόδικου και για άλλες υποθέσεις παρουσιαστή, ο ίδιος ήθελε να παραβρεθεί στη δίκη αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν του το επέτρεψε.

Με την έναρξη της διαδικασίας, στο ακροατήριο κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ανέφερε πως δράστης της κλοπής που σημειώθηκε στο σπίτι της ήταν ο Μένιος Φουρθιώτης, διότι μόνο εκείνος γνώριζε, όπως είπε, τους κωδικούς για το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου αλλά και του συναγερμού.

Η ίδια, ανέφερε ότι η κλοπή σημειώθηκε ενώ βρίσκονταν σε περιοδεία στην Αλβανία και ενώ λίγο πριν είχε διακόψει τη συνεργασία της με το Μένιο Φουρθιώτη, διότι όπως ανέφερε, είχε δει πολύ περίεργα στη συμπεριφορά του αλλά και γιατί κάποιες από τις συμβουλές που της έδινε την οδηγούσαν σε καταστροφή.

Ακόμη, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε στο ακροατήριο πως πριν τη λήξη της συνεργασίας της με τον κατηγορούμενο, ήταν «αυτοκόλλητοι» και σχεδόν έμεναν μαζί. «Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα» είπε ακόμη η μάρτυρας χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως ένα άτομο που κάνει συνεχώς μηνύσεις, εκβιάζει και απειλεί.

Η δίκη θα συνεχιστεί σε επόμενη δικάσιμο, οπότε και αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινική μεταχείριση του Μένιου Φουρθιώτη.

Με πληροφορίες από protothema.gr

Δυο ημέρες πριν τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη: Ισχυρισμοί ότι πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: