Στυγνή δολοφονία από αλήτες οπαδούς στη Θεσσαλονίκη: Τον σκότωσαν με δρεπάνι – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες [videos]




Οπαδικά είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν τρεις νεαροί, γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τραύμα χτυπημένος με μαχαίρι -ή κατά πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ με ένα μικρό δρεπάνι–  ένας 19χρονος.

Δύο φίλοι του, 19 και 20 ετών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Το φονικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοδ. Γαζή και Ν. Πλαστήρα, κοντά στο γήπεδο του Άρη, όπου οι τρεις νεαροί κινούνταν πεζή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τούς πλησίασαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι της επίθεσης προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία μεταξύ του δράστη ή των δραστών και των θυμάτων.

Οι μαρτυρίες: Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria.gr, μία γναίκα άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο».

Μια ακόμη γυναίκα που μένει σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι μετά τις 12.30 άκουσε φασαρία. «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν “που είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία” και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

Ακόμα ένας κάτοικος που μένει στην πολυκατοικία στα σκαλιά της οποίας συνέβη το τραγικό συμβάν αναφέρει στη Voria.gr πως μετά τις 11.30 άρχισε να ακούει μια έντονη φασαρία, σπασίματα και φωνές. «Δεν βγήκα στο μπαλκόνι παρά το γεγονός ότι μένω ακριβώς από πάνω γιατί φοβήθηκα, από τις φωνές κατάλαβα ότι ήταν περίπου δέκα άτομα, με την όλη φασαρία να διαρκεί περίπου μέχρι τις 12.30, μετά από το θυροτηλέφωνο κατάλαβα ότι ένας είχε μείνει πίσω», αναφέρεο χαρακτηριστικά.

«Νωρίτερα είχα ακούσει και ένα αυτοκίνητο να σταματά επί της Πλαστήρα και ένα άτομο να φωνάζει “μπείτε μέσα”. Αμέσως μετά όπως λέει ήρθαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ», τονίζει.

Υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία

Ο 19χρονος φαίνεται να υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τις έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από περίοικους της περιοχής, ενώ εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσουν και οι δυο τραυματίες.

Για το επεισόδιο προσήχθησαν 15 άτομα από τη γύρω περιοχή αλλά, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχουν εμπλοκή.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΣΚΑΙ, ERT

Επίθεση Ρουβίκωνα με βαριοπούλες στα γραφεία της Αττικής Οδού: Οκτώ συλλήψεις από την αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: