Σάλος για “θαυμασμό και αγάπη” του Σάκη Ρουβά στον Λιγνάδη: Απάντηση μετά τη θύελλα αντιδράσεων [βίντεο]

File Photo Ο Σάκης Ρουβάς /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ μέσω ΚΥΠΕ




Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή Σάκη Ρουβά για τον κατηγορούμενο για βιασμούς και απόπειρες βιασμού, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις Ρουβά ήταν δηλώσεις θαυμασμού και αγάπης προς τον κατηγορούμενο και υπό κράτηση Λιγνάδη, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατόπιν αυτού ο Σάκης Ρουβάς, προχώρησε σε ανάρτηση για να εξηγήσει όπως φαίνεται από το κείμενό του τί ακριβώς εννοούσε, αναθεωρώντας ουσιαστικά τις αρχικές δηλώσεις και τοποθετώντας την αγάπη και τον θαυμασμό του στον παρελθόντα χρόνο, στον “άνθρωπο που είχε ο ίδιος γνωρίσει” στο παρελθόν και πριν έρθουν στο φως οι καταγγελίες που οδήγησαν εδώ και ένα χρόνο στην προφυλάκιση του Λιγνάδη.

Τί είπε αρχικά σε συνέντευξη ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο Σάκης Ρουβάς, στη συνέχεια, περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν άρχισαν να έρχονται στο φως οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο, τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.

Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να τον πω βιαστή».

Η ανάρτηση – απάντηση Ρουβά στις επικρίσεις

Οι δηλώσεις προκάλεσαν πραγματική θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα, αισθανόμενος την αποδοκιμασία, ο Σάκης Ρουβάς προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram στην οποία αναφέρει:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σάκης Ρουβάς.

Με πληροφορίες από reader.gr

 

Ο Ρονάλντο των 400 εκατομμυρίων follower έκανε κατά λάθος Instagram live ενώ ήταν στη σάουνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: