Παραδόθηκε και ο 12ος δράστης της δολοφονίας του Άλκη [βίντεο]

FILE PHOTO: Αστυνομικοί οδηγούν συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, STR




Στα χέρια των αρχών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 12ος δράστης της δολοφονίας του Αλκη Καμπανού .

Σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Tο συγκεκριμένο μέλος της δολοφονικής ομάδας των χούλιγκαν είχε κατονομάσει ένας από τους συλληφθέντες αποκαλώντας τον Ντίνο.

Πρόκειται για Έλληνα ο οποίος έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη το 2000 και ήταν ο οδηγός του Volkswagen Polo όπου επέβαιναν μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Απολογείται ο 20χρονος

Εν τω μεταξύ σήμερα απολογείται ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε στις αρχές. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ, protothema.gr

Απολογείται για την δολοφονία του Αλκη ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία: Στα ίχνη του 12ου δράστη η Αστυνομία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: