Με Σλούκα, Παπαγιάννη και Καλάθη η προεπιλογή της Εθνικής για τα παιχνίδια με την Τουρκία

File photo: Την Τουρκία θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα των δύο ομάδων Φωτογραφία via ΑΠΕ-ΜΠΕ




Με τη συμμετοχή παιχτών από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα του μπάσκετ στα παιχνίδια των προκριματικών αγώνων για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της προεπιλογής , όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει στη διάθεσή της την πιο δυνατή σύνθεση που είχε ποτέ σε αγώνες «παραθύρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ και η 24άδα της ομάδας

«Η Εθνική Ανδρών μετράει αντίστροφα για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, στο οποίο θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Τουρκία. Την Παρασκευή 25/2 στο Ολυμπιακό Κέντρο των Ανω Λιοσίων και την Δευτέρα 28/2 στο Σινάν Ερντέμ της Κωνσταντινούπολης.

Εν όψει αυτών των δύο αναμετρήσεων, δηλώθηκαν στη FIBA 24 παίκτες, εκ των οποίων θα προκύψουν οι επιλογές του προπονητή Σωτήρη Μανωλόπουλου για την προετοιμασία που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει την Δευτέρα 21/2 και για τις δύο αναμετρήσεις.

Οι 24 παίκτες είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας), Κωστής Γόντικας (Ιωνικός), Βασίλης Καββαδάς (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις), Γιώργος Καμπερίδης (ΠΑΟΚ), Λεωνίδας Κασελάκης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κατσίβελης (Περιστέρι), Γιάννης Κουζέλογλου (ΑΕΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Ολυμπιακός), Μιχάλης Λούντζης (Ολυμπιακός), Βασίλης Μουράτος (Λαύριο), Λευτέρης Μποχωρίδης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Μωραϊτης (Περιστέρι), Γιώργος Παπαγιάννης (Παναθηναϊκός), Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Προμηθέας), Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Γιώργος Τσαλμπούρης (Απόλλωνας Πάτρας), Δημήτρης Φλιώνης (ΑΕΚ), Νίκος Χουγκάζ (Παναθηναϊκός)».

ΠΗΓH: ertnews.gr

Επέστρεψε με 50αρα ο Giannis, τον αποθεώνει ο προπονητής του: «Είναι δύσκολο να βάλεις 50 πόντους σε μόλις 21 προσπάθειες» [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: