Mατ και χημικά στη συγκέντρωση υγειονομικών και ΠΟΕ- ΟΤΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους [βίντεο]

Διαδηλωτές προσπαθούν να προστατευθούν από τα δακρυγόνα που έριξαν αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με αφορμή το Πόρισμα της Διυπουργικής Επιτροπής, με το οποίο μηδενίζεται το Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας σε 15.300 υπαλλήλους που το λαμβάνουν μέχρι σήμερα, Αθήνα, Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των υγειονομικών και των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που πραγματοποιείται έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην οδό Πανεπιστημίου.

Τα ΜΑΤ προέβησαν σε χρήση χημικών για να αποτρέψουν τους συγκεντρωμένους να κλείσουν την οδό Πανεπιστημίου.

Η κινητοποίηση έγινε στο πλαίσιο της στάσης εργασίας που προκήρυξαν η ΠΟΕΔΗΝ και η ΠΟΕ- ΟΤΑ που διαμαρτύρονται για το θέμα της περικοπής του επιδόματος των βαρέων και ανθυγιεινών αλλά και τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ΕΣΥ.

Οι εργαζόμενοι στην υγεία κάνουν λόγο για μεθοδεύσεις από την πλευρά της Πολιτείας , ενώ διαμαρτύρονται και για την κατάσταση που επικρατεί στα Δημόσια νοσοκομεία.

Η οδός Πανεπιστημίου έκλεισε τελικά από το ύψος της οδός Αμερικής.




Με πληροφορίες από in.gr

Επίθεση του “Ρουβίκωνα” σε σούπερ μάρκετ στο Ιλιον

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: