Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια Λάρισας [βίντεο]

File Photo: Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας κατευθύνονται με τα τρακτέρ τους προς τις σήραγγες της νέας εθνικής οδού στο ύψος των Τεμπών. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ




Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες από όλη την Ελλάδα, που ζητούν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον πρωθυπουργό για να δοθεί λύση στα αιτήματά τους.

Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ.

Αμέσως μετά την σύσκεψη κατευθύνθηκαν στο μπλόκο της Νίκαιας όπου βρίσκονται παρατεταγμένα τα τρακτέρ από τις 4 Φεβρουαρίου και με πορεία έφθασαν στην Εθνική Οδό όπου ανακοίνωσαν, ότι συνεχίζουν και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα στην ΠΑΘΕ για πάνω από μισή ώρα. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία των οχημάτων γινότανε από εναλλακτικές διαδρομές.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ, Ρίζος Μαρούδας, απηύθυνε κάλεσμα για ενίσχυση των μπλόκων ανά την Ελλάδα.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου όπου θα ανακοινώσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την εβδομάδα που ξεκίνησε.

Ακόμη, είπε ότι οι αγρότες είναι έτοιμοι για την συνάντηση με το κυβερνητικό κλιμάκιο, όταν, αυτή πραγματοποιηθεί.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Απολογείται για την δολοφονία του Αλκη ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία: Στα ίχνη του 12ου δράστη η Αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: