Κύπρος: Από τον Ελληνα πρωθυπουργό θα εκπροσωπηθεί στη Σύνοδο Κορυφής ο ΠτΔ που βρίσκεται στο Ντουμπάι

File Photo Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σε παλαιότερη συνάντησή τους ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις Βρυξέλλες.

Σε γραπτή της δήλωση από το Ντουμπάι, όπου συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Νιόβη Παρισινού, ανέφερε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε αργά σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, ενόψει του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Βρυξέλλες.

Πρόσθεσε πως “κατά την επικοινωνία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον κ. Μισέλ ότι βρίσκεται στο Ντουμπάι, ενόψει της Διεθνούς Ημέρας της Κύπρου στην ΕΧΡΟ 2020, όπου θα είναι ομιλητής και σε διεθνές επιχειρηματικό φόρουμ, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο της Μέρας της Κύπρου”.

Σύμφωνα με την κα. Παρισινού “ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ότι στην αυριανή έκτακτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα εκπροσωπηθεί από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο έχει έρθει ήδη σε σχετική συνεννόηση”.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΜΚ/ΓΒΑ
Κύπρος Λευκωσία 

Νίκος Νουρής: Ουκρανικές εταιρείες προτίθενται να μεταφερθούν στην Κύπρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: