Οι αιώνιες Iταλίδες του σινεμά: Σοφία Λόρεν, Μόνικα Βίτι, Μόνικα Μπελούτσι, Κλαούντια Καρντινάλε, Βίρνα Λίσι [video]

File Photo Πρόκειται για λαμπερές παρουσίες που άφησαν είτε αφήνουν ακόμα το στίγμα τους στη μεγάλη οθόνη Screenshots via YouTube video




Ένα αφιέρωμα στις αιώνιες ιταλίδες ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης ετοίμασε η εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4» της ΕΡΤ, με αφορμή την απώλεια της «μούσας» του Μικελάντζελο Αντονιόνι, Μόνικας Βίτι, που έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια.

Για την εκλιπούσα, ο Αντονιόνι, αφότου την είχε δει στο θέατρο, της είπε ότι μπορεί να παίξει στον κινηματογράφο, για τον ιδιαίτερο, αξιοζήλευτο αυχένα της.

Μετά και την ερωτική σχέτη μεταξύ τους, ήρθε μια καριέρα – θρίαμβος για την Βίτι, την οποία θα αποθεώσει η κριτική, θα κερδίσει βραβεία και την αναγνώριση του κοινού, παρότι είχε να συναγωνιστεί μία πλειάδα από θρυλικές σταρ, από Σοφία Λόρεν, Τζίνα Λολομπριτζίτα, Κλάουντια Καρντινάλε μέχρι Μαριάντζελα Μελάτο, Βίρνα Λίζι και Ορνέλα Μούτι.

Πρόκειται για λαμπερές παρουσίες που άφησαν είτε αφήνουν ακόμα το στίγμα τους στη μεγάλη οθόνη. Μορφές που μαγνητίζουν με το κάλλος τους και το υποκριτικό τους ταλέντο. Γυναίκες με ταμπεραμέντο σχολιασμένο και πολυσυζητημένο.

Με πληροφορίες από ertnews.gr,

Madame Claude: Η Γαλλίδα προαγωγός που είχε πελάτες τον Ωνάση και τον Πικάσο – Το λάθος που έκανε το Netflix

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: