American Military Watch: Το Su-35S είναι το πιο ετοιμοπόλεμο μαχητικό της ρωσικής αεροπορίας [video]

File Photo Μεταξύ των δυνατών σημείων του μαχητικού, σημειώνεται η υψηλή αντοχή, η ευελιξία και η μεγάλη εμβέλεια των στόχων του Screenshot via YouTube video Танец Су-27 Dance Su-27




Το περιοδικό American Military Watch χαρακτήρισε το Su-35S ως το πιο ετοιμοπόλεμο μαχητικό στη Ρωσία, καθώς είναι σε θέση να εκτελεί αποτελεσματικά μάχιμες αποστολές σε όλη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, το Su-35S σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει δυτικά μαχητικά αεροσκάφη χαμηλής παρατήρησης. Μεταξύ των δυνατών σημείων του μαχητικού, σημειώνεται η υψηλή αντοχή, η ευελιξία και η μεγάλη εμβέλεια των στόχων του.
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik είχε αναφερθεί  στην πρώτη παρθενική πτήση του εκσυγχρονισμένου  ρωσικού στρατηγικού βομβαρδιστικού Tu-160M.
 

Το Su-35S στη Λευκορωσία

Στην Λευκορωσία βρίσκονται τα Su-35S. Αφού απογειώθηκαν από το αεροπορική βάση στο Χαμπαρόφσκ (σύνορα με Κίνα) και διένυσαν μια απόσταση 8.000 χιλιομέτρων με δυο ενδιάμεσες στάσεις, έφτασαν στη Λευκορωσία προκειμένου να λάβουν μέρος σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις (Ρωσίας-Λευκορωσίας) οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 20 Φεβρουαρίου.

Mε πληροφορίες από ertnews.gr, Αχιλλέας Πατσούκας

Ο Ερντογάν παρακαλεί τον πρόεδρο του Ισραήλ να επισκεφθεί την Τουρκία για να “κτυπήσει” την Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: