«Ξέφυγε» στα 120,8 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός (και) με την άφιξη του Κώστα Μανωλά

File photo: Ο Κώστας Μανωλάς στα γραφεία του Ολυμπιακού. Screenshot via Twitter Olympiacos FC (46Trophy) @olympiacosfc




Στα 120,8 εκατομμύρια ευρώ ανέβηκε η εκτιμώμενη αξία του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt,μετά και την εγγραφή (από 1/1/22) του Κώστα Μανωλά, αλλά και κάποιες αναπροσαρμογές-προς τα πάνω- άλλων παικτών του.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, που έφτασε στον πρωταθλητή Ελλάδας από τη Νάπολι τον τελευταίο μήνα του 2021, εκτιμάται με 5 εκατομμύρια ευρώ, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι πριν από την αλλαγή του χρόνου, ήταν στα 113,60 εκατομμύρια ευρώ.

Και τότε φυσικά ήταν η πιο ακριβή ομάδα της ελληνικής Super League με 113,60 εκατ. ευρώ, έχοντας όμως τώρα φτάσει στα 120,8 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει πλέον σχεδόν την διπλάσια αξία από τον ΠΑΟΚ, που καταλαμβάνει την δεύτερη θέση με 61,90 εκατ. ευρώ, την τριπλάσια από την -τρίτη- ΑΕΚ (42,85 εκατ. ευρώ) και σχεδόν 16 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το άθροισμα και των δύο.

O Παναθηναϊκός ακολουθεί στην 4η θέση με 32,25 εκατ. ευρώ, ενώ την πρώτη πεντάδα κλείνει ο Άρης με 24 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει πιο ακριβό παίκτη τον Μαντί Καμαρά, που είναι και ο ακριβότερος στην Super League, με εκτιμώμενη αξία 15 εκατ. ευρώ και τον Αγκιμπού Καραμά να έχει φτάσει πλέον στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βερολίνο, Γερμανία

Διαγνώστηκαν 13 νέα κρούσματα στον Παναιτωλικό, οδεύει προς αναβολή το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: